hur man får vita tänder med billiga tandblekning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-13
Du har förmodligen önskat att du kunde ha att mousserande leende som kändisar blixt på kameran . Ett vackert leende med ljusa , vita tänder är en tillgång i nästan alla områden i livet : ditt personliga liv och din karriär . Det finns en anledning de kallar det en miljon dollar leende !

Om du är som alla andra , du kanske inte har pengar att spendera på dyra blekning förfaranden hos tandläkaren kontor för att få vita tänder . Låt oss vara ärliga ; ! flesta av oss kämpar för att bara få rutin tandläkarbesök för familjen

Det finns produkter som du kan använda för att få vita tänder med billig tandblekning hemma . Naturligtvis vet jag att billig är ett relativt ord . Billiga betyder olika saker för olika människor beroende på deras budget . Jag kommer att ge dig olika sätt att få vita tänder , och jag kommer att berätta vilken tandblekning metod jag använder med stor framgång

Du behöver : .
olika produkter, beroende på tandblekning metod du väljer
.


1 .
Det första du bör veta är att din tandläkare kan ordinera ett hem tandblekning produkt . Det är inte så dyr som i interna rutinerna , men det är naturligtvis inte riktigt billigt av de flesta människors normer . Det är effektivt .
2 .
Det finns produkter i drogen och varuhus som är mycket effektiva . De är inte ens i närheten så dyrt som tandläkarmottagning. Det finns olika formuleringar . Du kan köpa produkter som du klämma in i fack och kläder för en viss tid . Det är som vad skulle du förmodligen få hos tandläkaren kontor . Det finns en gel du kan använda, och en blekning penna . Den senaste formuleringen är en blekning band som du ansöker och kläder för en viss tid . Det är nästan osynlig , och du kan glömma att du bär den . Det tar oftast två ansökningar för betydande blekning .

Rembrandt har en produkt som hjälper dig att få vita tänder på två timmar. Det finns olika styrkor tillgängliga produkter . Du bör vara säker på att du läser instruktionerna .

Dessa produkter finns i olika prisklasser , men de kan vara lite dyr för vissa människor. Vanligtvis är de runt $ 20 eller $ 25 dollar . Det finns nästan alltid kuponger i söndagens papper som kan vara värda åtskilliga dollar i besparingar .
3 .
Om du vill få vita tänder , men kan inte råd med några av dessa produkter , misströsta inte . Jag kommer att berätta om några billiga tandblekning produkter du kan använda . Enkel hushållsprodukter som 3 % väteperoxid och bakpulver är mycket effektiva i att hjälpa att få vita tänder .

Före tillkomsten av tandkräm , är det min uppfattning att bakpulver användes . Jag älskar att borsta tänderna med bakpulver eftersom det känns bra . Det har inte fluor i det , naturligtvis, men det verkligen blir tänderna rena .

att hjälpa till att få vita tänder kan du göra en pasta av en del väteperoxid och två delar bikarbonat . Lämna det på dina tänder för cirka två minuter , en gång i veckan .

Metoden jag har använt med mycket fina och nästan omedelbara resultat , är att jag har varit skölja med kapsyl outspädd väteperoxid . Jag använder det en gång om dagen . Jag försöker sus runt i ungefär en minut . Det verkar " växa " i munnen , så använd inte för mycket på en gång . Jag lämnar den på ett par sekunder innan jag skölja med vanligt vatten . Jag gillar inte att " gurgla " med det , men jag har inget emot känslan av att skölja med det . Det känns så bra efteråt .

Min vän fick i uppdrag att skölja med peroxid av tandläkaren för munsår , så jag känner mig bekväm med det . Jag har läst om du har tandlossning bör du inte använda den. Det skulle också vara skadligt för någon Utrustning för tandreglering.

Jag har varit så nöjd med hur mycket vitare och ljusare mina smutsiga grå tänder har blivit ! Jag hade försökt att använda en bricka metod cirka 20 år sedan , och jag kände att det var över blekning tips av mina framtänder . Det var också riktigt obehaglig .

Detta är ett utmärkt sätt att få vita tänder med billiga tandblekning .

tips och varningar


 • Det kan finnas villkor eller tandvårdsbehov som utförs av någon av dessa billiga tandblekning metoder , så var noga och kontrollera med din tandläkare om du har några frågor .


 • Previous:nothing Next:hur man väljer rätt tandborste för ditt barn , barn och äldre barn

  Relaterade artiklar


 • användningsområden för oral antiseptiska
 • hur man kan uppnå vitare tänder
 • olika dentala instrument
 • hur till vända gula tänder vita med huskurer
 • hur att välja mellan Invisalign och hängslen
 • ultraljud tandvård rengöring
 • kan framtänderna vara relaced med tandimplantat ?
 • Vad gör man om barnet börjar besöka tandläkaren sent
 • vård för tandreglering hängslen
 • hur man kan bli av kalk på tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com