hur man fixar sneda tänder med skalfasader

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-23
Utseendet på dina tänder kan spela en stor roll i hur du ser dig själv och hur andra uppfattar dig . Dental frågor som sneda tänder och luckor mellan tänderna kan vara en källa till förlägenhet och missnöje att vissa människor kan undvika ler alls . Lyckligtvis fastställande sneda tänder med skalfasader är möjlig och har blivit allt vanligare . Detta gäller särskilt numera att kosmetisk tandvård har kommit så långt

Du behöver : .
Soft disktrasa eller gasbinda
. Vatten.
Åldersanpassad tandborste .
Fluortandkräm .
Floss.
Röd karamellfärg .


1 .
Ta reda på om fanerytor är rätt för dig . Faner är tunna , specialbyggda lister gjorda av porslin eller kåda som täcker hela ytan på en tand . De kan användas för att täcka luckor och att maskera sneda tänder för att få dem att se varandra. Om du bara har en liten förskjutning och dina tänder är i övrigt friska och vita , ta reda på vilka andra alternativ finns tillgängliga för dig . Om du har större kosmetiska frågor , kan faner vara din bästa insats .
2 .
Hitta en tandläkare som specialiserat sig på kosmetisk tandvård och be att få se hans arbete . Tänk på att förfaranden som skalfasader är oåterkalleliga. Fråga folk du känner för rekommendationer och göra din egen forskning också . Titta på före och efter bilder av dentala faner förfaranden . Detta kommer att ge dig en god uppfattning om vad som väntar . Ha alltid i åtanke att även faner kan ge resultat som genererar enorm tillfredsställelse , största noggrannhet vid val som kommer att utföra det förfarande rekommenderas starkt.
3 .
Skaffa en bedömning . När du hittar en tandläkare du känner dig bekväm med , boka ett möte för att diskutera hur många tänder som ska behandlas och hur mycket det kommer att kosta . Många tandläkare erbjuder nu finansieringsalternativ eller i vissa fall , rabatter när du betalar i förskott . Från och med 202C den genomsnittliga kostnaden för porslinsfasader är mellan $ 900 och $ 2500 per tand och varar mellan 10 och 15 år . Kompositfasaderna är mycket billigare och kosta ungefär $ 250 per tand . De är också mindre hållbara som varar omkring fem till sju år .
4 .
Schemalägg undersökning utnämning . Detta är mycket viktigt för att tandläkaren att se till att inga andra frågor som måste uppmärksammas innan förfarandet . Din tandläkare kommer också att gå över en skugga diagram med dig för att hjälpa dig välja den bästa färgen för din faner . Hela poängen är att göra ditt leende ser bättre ut, men det betyder inte konstlad. Tack och lov ny imaging -teknik kan du få en förhandstitt på vad som väntar . När granskningen är klar kommer din tandläkare sätta ihop en anpassad behandlingsplan . Detta är det sista steget innan själva förfarandet som kan ta en till flera besök , beroende på hur mycket arbete du behöver .
5 .
dig redo för ditt nya leende ! Först kommer din tandläkare administrera ett lokalbedövningsmedel att garantera din komfort under tandpreparationen och fanér ansökan . Tanden är då utarbetats av omstruktureras så att de passar bäst för dentala fanér. Därefter ett avtryck av dina tänder kommer att göras . Detta intryck blir till en fasad antingen av ett externt laboratorium eller av interna dentala laboratorietekniker. Om dina fanér tillverkas utanför , kan du få tillfällig faner under tiden . När din fasader är klara , de är strategiskt placerade för att täcka hela tandytan . Din tandläkare kommer då att diskutera hur man tar hand om din nya fasader .


Previous:nothing Next:återhämtningstiden från tand implantatoperation

Relaterade artiklar


 • Vilka är de kemikalier som används i dentala cement ?
 • hur du gör din egen väteperoxid tänder gel hemma
 • vad är skillnaden mellan limning och fasader ?
 • hur i blöt partiella proteser natten
 • effekterna av munvatten
 • hur man undviker farorna med tandblekning
 • hur till vända gula tänder vita med huskurer
 • hur man använder tänderna vitare kit
 • hur man älskar dina tänder i Santa Fe nm
 • hem rättsmedel för tandköttet smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com