hur man vitare tänder över en natt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-13
Att veta hur man vitare tänder över natten hjälper dig att hålla ditt leende vita och din andedräkt fräsch . Ta hand om dina tänder på en daglig basis , besöka tandläkaren två gånger om året och lyssna på din kropp för att hålla ditt leende perfekt . Oral hälsa är avgörande för hälsan för hela kroppen . Du kan bleka tänder med väteperoxid kan du bleka tänderna med bakpulver eller både och.

Du behöver inte bleka tänderna genom att se en tandläkare kan du bleka dina tänder i ditt eget hem .
1 .
bakpulver och PEROXID

Gör en blandning av bakpulver och peroxid till en pasta . Använd en mjuk pensel med tandborste att borsta tänderna med blandningen . Se till att du täcker varje tand väl.

Du kan bleka tänderna naturligt min användning av produkter som du har i ditt badrum . Bakpulver och peroxid är säkra och effektiva . De är också billiga och du behöver inte ett recept eller en resa till tandläkaren för att göra dina tänder vita .

Du kan gula tänder utan blekmedel . Du kan bleka tänderna hemma i ditt eget hem med väteperoxid och bakpulver . Var noga med att använda ett hushåll peroxid som är 3 % .
2 .
SKÖLJ

Skölj munnen ordentligt . Fortsätt att skölja och spotta tills alla blandningen är ur din mun .
3 .
BORSTE

Borsta tänderna noggrant med din favorit tandkräm . Glöm inte att borsta tungan .
4 .
undvika fläckar

Undvik färgning dina vita tänder i första hand genom att undvika aktiviteter som tenderar att färga tänderna gula som rökning , dricka kaffe och te.

Om du tar hand om dina tänder , kommer de att ta hand om dig och hålla en livstid. Oral hälsa är direkt kopplad till din allmänna hälsa.

veta hur man vitare tänder över natten kommer att hjälpa dig att göra ditt bästa första intryck .
5 .
besöka en tandläkare

Besök en tandläkare regelbundet för rengöring och röntgen . Hålla dina tänder friska och väl underhållna kommer att hålla ditt leende ljusa . Det kommer också att hålla dig frisk. Dålig tandhälsa är förenat med många sjukdomar och hälsoproblem .

Du behöver inte att bleka tänderna på en tandläkare även om de erbjuder vitare tjänster . Det är normalt mycket dyrt att bleka tänderna på en tandläkare .

Whitening tänderna hemma kostar bara småpengar . Hushållens 3 % väteperoxid och bakpulver är endast cirka 90 cent vardera . Du har förmodligen inte ens behöver gå till affären eftersom de flesta troligen har du allt du behöver för att bleka dina tänder rätt under vasken .


Previous:nothing Next:hur man får vita tänder med billiga tandblekning

Relaterade artiklar


 • vad är en bro på tänder ?
 • hur man gör en tand stopp skada
 • hur kan lysa dina tänder med peroxid
 • konventionell protes process
 • hur man kan förhindra att få Cankerskav
 • skäl för att få proteser
 • hur man rengör och behandla dental
 • kan framtänderna vara relaced med tandimplantat ?
 • hur man bleka proteser natten
 • hur du bleka dina tänder snabbt och billigt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com