inopererad pacemaker tandvård försiktighetsåtgärder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-03
Implantation av pacemaker kan påverka din förmåga att på ett säkert genomgå olika medicinska undersökningar och förfaranden . tandingrepp , röntgen , MRI : s , CAT scan, bentäthet tester , mammografi och ultraljud kan påverkas pacemaker på grund av reaktionen av energi vågor som deltar i tester och elektroniska komponenter av pacemakern

Du behöver :
Flytande handtvål , mild märken av flytande diskmedel (http://www .
WebMD .
com /oral-hälsa /guide /vårdande-tandproteser ) eller protes rengöringsmedel såsom Polident .
Pint glas eller annat stor kopp .
2 koppar vatten .

kardiologer

Fastställande av huruvida ett förfarande är säkert för en patient med pacemaker kräver sakkunskap en kardiolog . Generellt är mobiltelefoner , elektriska rakapparater och andra inhemska produkter anses säkra att använda och vara omkring . Men är strålbehandling , CAT scan, elektrolys , hög enheter frekvens och diatermi rekommenderas inte under några omständigheter. Blir nödvändigt för dig att ha någon av dessa förfaranden , rådgöra med din hjärtspecialist först .

Tandvård

För dig som patient med en inopererad hjärta enhet tandvård-liksom alla specialiserade behandling-är en nödvändig och rutinsjukvården fråga . Din tandvård kommer nästan alltid röntgen , ultraljud sonder , borrning och andra förfaranden som kan producera höga nivåer av elektromagnetisk energi. För att undvika störningar på din implanterade enheten och eventuell skada , det är absolut nödvändigt att tala om för teknikern i förväg om implantation . Detta är viktigt även när en ledande draperi eller andra sköldar försiktighetsåtgärd bröstet .

förutseende förhållningssätt

Enligt American Dental Association , undersökningar visar att så en tand patient med pacemaker implantat , du är speciellt i riskzonen för att utveckla endokardit . Denna infektion eller inflammation i hjärtat sker som ett resultat av bakterier som kommer in i blodomloppet från munnen .

Det är därför , när en tand förfarande är planerad för dig som ett hjärta patient kommer skickliga och erfarna tandläkare ofta ett aktivt förhållningssätt för att förhindra dig från att utveckla detta tillstånd . Innan något tandhygien förfarande , extraktion eller någon annan oral kirurgi , kommer du att få antibiotika för att skydda dig som ett hjärta patient . Detta kan bidra till att förhindra bakterier från att sprida sig till blodomloppet.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för dike mun

Relaterade artiklar


 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
 • hur man vitare tänder enkelt hemma
 • tandvård lumineers vs veeners
 • i Office behandling för att bli av med dålig andedräkt
 • naturlig tand smärtlindring
 • hur du gör din egen väteperoxid tänder gel hemma
 • gula tänder hos barn
 • eftervård av visdomständer avlägsnande
 • kan parodontit vändas ?
 • är anestesi krävs för tandkronor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com