att introducera en ny tandläkare till patienter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-05
Det är ingen hemlighet att de flesta människor inte ser fram emot en resa till tandläkaren. Individer är särskilt oroliga när den ankommer till en ny tandläkare . De flesta människor kommer att behöva byta tandläkare någon gång i sitt liv . Det kommer att finnas en ökande andelen patienter som införs för att nya tandläkare i takt med att tandläkare som går i pension ökar . Noggrann planering och medkänsla måste användas vid införande av nya tandläkare till patienter

att introducera en ny tandläkare med patienter


1 .
Ansök om medlemskap med American Dental Association Om du nyligen angett tandläkare . Att gå med i American Dental Association kommer att ge dig värdefulla resurser för att hjälpa dig skapa och upprätthålla en framgångsrik tandläkare praktik . Patienterna kommer att känna sig trygga med dig som sin nya tandläkare om de kan bekräfta ditt medlemskap med ADA .
2 .
Håll ett öppet hus om du öppnar en ny tandläkarpraktik . Den öppna hus kommer att ge möjlighet för patienterna att träffa dig för att börja bilda en positiv professionell relation med patienter . Ger våra kunder en möjlighet att presentera sig och ställa frågor om dina tidigare erfarenheter och pedagogiska historia .
3 .
Erbjud en gratis tandvård screening för patienter du träffat under öppet hus . Du bör också erbjuda avgiftsfri tandvård screening för att alla potentiella nya kunder som är intresserade av dina tjänster . Det är inte lätt för patienterna att känna sig bekväm med en ny tandläkare . Lyckligtvis är de flesta människor tycker om att få något gratis . Om du erbjuder en gratis tandvård screening eller rengöring för potentiella patienter , ger du dem en möjlighet att få en känsla för din expertis innan några större tandvård slutförts .
4 .
Annonsera din invigningen innan du öppnar officiellt för företag . Du bör överväga reklam på skyltar , TV, radio , och /eller i tidningen . Reklam din invigningen ger dig möjlighet att marknadsföra dig själv och ditt nya tandvård för att potentiella patienter i de samhällen kommer du att tjäna .
5 .
Sök påskrifter från tidigare kunder . Om du behöver flytta till ett nytt område eller gå med i en ny tandläkarpraktik kan dessa vittnesmål användas för att fastställa din erfarenhet som tandläkare och att visa nya patienter att du är en väl respekterad och betrodd tandvårdspersonal . Din nya kunder kommer att vara mer benägna att tro på dina förmågor om de vet att du har tjänat andra kunder också.
6 .
Starta en hemsida för att marknadsföra ditt nya tandläkare affärer när du är fast in på ditt nya kontor. Din webbplats bör inbegripa information om tidigare kliniker . Om du har möjlighet att få tillstånd från tidigare kunder , lägga upp bilder på nätet som speglar ditt arbete på annan tandläkare . Ge information om din pedagogiska historia . Överväga att inkludera en e- postadress där potentiella kunder kan kontakta dig med frågor .

tips och varningar


Var
 • tålamod när man arbetar för att locka nya patienter . Inte alla kommer att vilja ta emot tjänster från en ny tandläkare på en gång .


 • Previous:nothing Next:tandröta hem åtgärda

  Relaterade artiklar


 • påverkat visdomstand symtom
 • hur du tar bort ortodontisk hängslen
 • hur man får vitare tänder lätt
 • hur man rengör en nattvakt
 • hur man gurgla efter visdom tänder avlägsnande
 • hur man får tandvård hjälp för billiga
 • hur man ska behandla förstorad smaklökar
 • tandröta hem åtgärda
 • kan ett implantat placeras så snart tanden tas bort ?
 • sjukdomar som orsakar dålig andedräkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com