diy tandvård rengöring

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-03
Gå till tandläkaren är dyrt . Regelbundna kontroller och rengöringar som rekommenderas varje halvår kan få en buckla i din plånbok . Lyckligtvis finns det en del gör det själv metoder för att hålla tänderna så rena som möjligt . Även är det inte så grundlig som en tandläkare rengöring , kan dock ge en Stop Gap åtgärd när pengarna tryter

skölja munnen

Varje gång du äter eller dricker , glöm inte att skölja munnen med vatten . Denna lilla steget kan gå långt på att förebygga karies och bärandet av emalj på tänderna . Det hjälper också till att undanröja plack bygga upp i munnen . Borsta tänderna efter varje måltid skulle vara perfekt. Om detta är möjligt , göra så men om inte, alltid skölja med vatten . Genom att utföra detta lilla steg på en daglig basis , kan många dyra , smärtsamma tandvård avvärjas .

tandtråd och borsta

Var noga med att använda tandtråd minst en gång dagligen och borsta tänderna två gånger dagligen. Tandtråd gör sig av med matrester partiklar som kan ha fastnat i mellan tänderna . Detta kan orsaka tandsten som kommer att irritera och orsaka tandköttsinflammation . Så småningom gingivit kan uppstå , sedan kan utvecklas till tandlossning vilket kommer att leda till förlust av benmassa och lösa tänder .

När borsta tänderna , använda en elektronisk tandborste . Förflyttning av borst på dessa typer av penslar ge en djupare rengöring än en manuell tandborste . De kan bli av med fläckar som orsakats av kaffe , koffein , tobak eller cigarettrök . De skyddar också tänderna och tandköttet genom att tillämpa rätt mängd tryck för att eliminera bakterier .

Medical Supply Store

En lekman kan köpa leveranser från en medicinsk leverans butik , du behöver inte vara en tandläkare . Ett par viktiga saker du ska köpa är en metall tand spegel och tandläkare plocka . Spegeln hjälper dig att avgöra om du har några hål , chips eller sprickor i din teeth. If du upptäcker något av dessa anomalier , försiktigt peta dem med ett plektrum för att se om du har ont . Om detta är fallet kommer du vill se en tandläkare omedelbart .

Använd det dentala val för att skrapa tänderna hur en tandläkare gör vid en allmän rengöring. Ägna särskild uppmärksamhet åt de områden mellan tänderna och runt tandköttskanten. Skrapa inte så hårt att du känner smärta eller orsaka blödningar. Du kan också köpa en Prophy klistrar in i den medicinska utbudet butiken . Detta är den typ av pasta som används av tandläkare och är mycket nötande . Den tar bort plack byggs upp och fläckar på tänderna , och bör inte användas mer än en gång var sjätte månad .

Previous:nothing Next:hur du tar bort tand kalkyl utan tandläkare

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare
 • hur är faner monterade ?
 • hur man tar bäst hand om ditt barns tänder
 • typer av mänskliga tänder
 • post visdomstand borttagning råd
 • inopererad pacemaker tandvård försiktighetsåtgärder
 • käke tand smärta
 • hur man försäkra sig mot dålig tandhälsa , rengöra tungan
 • hur budgeten reklam för en tandläkarpraktik
 • kan faner justeras i längd ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com