hemma åtgärda för att ta bort tandvård lim

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-10
Dental lim används för att binda proteser , kronor , hängslen och andra dentala -relaterade ämnen i munnen . Om du lämnade bara din tandläkare efter en två timmar lång session för att ställa en partiell bro och han lämnade en del tandvård lim på tänderna , oroa dig inte . Dental lim är hållbara , kan ha en medicin smak och kan vara svåra att ta bort , men det finns några huskurer kan du försöka få bort det

Dental Pick

Ett hem rättsmedel för att ta bort tandvård lim är att använda en tandläkare plocka att skrapa lim från tänderna , tandkött , partiella och proteser . Var försiktig med val, vill du inte skära i tandköttet eller irritera din mun . För att minska eventuellt irritation , har ett glas varmt vatten redo att skölja munnen efter att du har tagit bort några av lim .

arbete i avsnitten om du har många av dentala lim för att ta bort . Om ditt tandkött eller tänder är lätt irriterad , inte använder denna huskur .

Varmvatten Skölj

Ett enkelt varmt vatten skölja är en sammanfattning hem rättsmedel för att ta bort tandvård lim . Inget speciellt behövs --- fylla ett dricksglas med de hetaste vatten du tål. Placera om en kopp varmt vatten i munnen och vips runt . Svälj inte vatten eller någon tand lim det är att bryta upp . Håll svischar det varma vattnet i ungefär 10 minuter . Spotta vatten och fragment av dentala lim ut och upprepa det varma vattnet skölja . Fortsätt det varma vattnet skölja tills alla fragment av dentala lim är borta .

is och varmt vatten Remedy

Ett annat alternativ hem botemedel för borttagning dentala lim är att placera en eller två isbitar i munnen och rulla dem runt tills de smälter . Svälj inte vattnet från den smälta isbitar . Håll bara isbitar i munnen . Isbitarna hjälper att mjuka upp det dentala lim . När kuberna har smält , spotta ut vattnet . Borsta tandkött, tunga , gom och tänder med en mjuk borste tandborste , en blandning av tandkräm och 1 tsk . bakpulver och de hetaste vatten du tål. Se till att du fokuserar på tandvård lim bygga upp . Skölj munnen minst fyra gånger med de hetaste vatten du tål. Upprepa borstningen steg om små fragment av dentala lim kvar .

Previous:nothing Next:Hur krympa svullet tandkött

Relaterade artiklar


 • effekterna av munvatten
 • vad man ska göra om du sväljer en tand implantat
 • Så skärmar vitlök andedräkt
 • tandläkare vs parodontolog
 • hur man använder superlim för att fixa en tand
 • konventionell protes process
 • hur man kan bli av munsår på tungan
 • dentala implantat och tandlossning
 • att röka efter att få din visdom tänder utdragna
 • hur kan lysa dina tänder med peroxid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com