hur man får Brite leende tandblekning resultat på de billiga

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-15
Brite Smile Tandblekning är en effektiv tjänst för att få ljusa vita tänder , men kan det vara besvärligt för folk som gillar att gå till tandläkaren så få gånger som möjligt . Du kan uppnå många av effekterna av Brite Smile Tandblekning tjänsten på egen hand för en bråkdel av priset och en bråkdel av den olägenhet
1 .
sluta röka. inte ens Brite Smile Tandblekning tekniken är bra nog att ta bort fläckar från storrökare tänder . Det finns inget sätt att vara rökare för någon längre tid och hålla en mun full av ljusa vita tänder . För de mest dramatiska minskningen av tänder färgning , ge upp cigaretterna .
2 .
skära ner på konsumtionen av mörka drycker som kaffe , te och vin . Ingen av dessa kommer att ge fläckar på tänderna så mycket som röker cigaretter , men de kan alla bidra till tand färgning . För Brite Smile Tandblekning resultat , bör du undvika dessa drycker så mycket som möjligt .
3 .
Få en elektrisk tandborste. Märket på tandborsten är inte viktigt , men du kanske vill överväga att få en med ett uppladdningsbart batteri så att du inte alltid måste köpa nya batterier . De kemikalier och blått ljus som Brite Smile Tandblekning använder är effektiva , men så är gammal hederlig skura , och elektriska tandborstar kan skrubba tänderna mycket mer ingående än manuella tandborstar .
4 .
Använd tandblekning tandkräm . De kemikalier i dessa produkter fungerar faktiskt som kemikalier i Brite Smile tandblekning och är bättre än vanlig tandkräm på att minska fläckar på tänderna . Med tiden kommer blekning tandkräm faktiskt hjälper dig att få ljusa vita tänder .
5 .
tugga tuggummi med xylitol . Titta bara på ingredienserna på sidan av paketet , och om tandköttet innehåller Xylitol , är du bra att gå . Denna kemikalie har visat sig hjälpa till att förebygga karies , och om du tuggar efter måltider , det hjälper att ta bort eventuella matrester kvar på tänderna och förhoppningsvis undanröja behovet av att använda Brite Smile Tandblekning system .


Previous:nothing Next:hur man kan bli av grov munsår

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för en emalj reparation
 • hur man rengör en nattvakt
 • hur man undviker farorna med tandblekning
 • hur du berättar om dina visdomständer kommer in
 • akut nekrotiserande parodontit
 • hem rättsmedel för tandvärk & svullet tandkött
 • sedering tandvård information
 • vad är skillnaden i en tand faner & limning ?
 • akut tandvård ekonomisk hjälp
 • enklaste sätten att stoppa tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com