hur man förhandlar med tandläkaren

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-11
Många människor undviker att gå till tandläkaren eftersom de inte råd med det . Besök tandläkare kan vara dyrt eftersom många människor inte har planer vård som täcker kostnaderna för tandvård . Vissa tandläkare kan överväga att förhandla fram priset för de tjänster de erbjuder ur en anda av public service , eller att se till att få företag

Du behöver : .
trevlig attityd


. 1 .
Fråga om tandläkaren erbjuder rabatterade priser till dem som inte tandvård försäkringsskydd . Många tandläkare är villiga att ge rabatter , men bara om kunder frågar efter dem . Om du aldrig har tänkt att fråga , kan det vara en god idé att .
2 .
Var direkt om de skäl du vill att förhandla om kostnaden för din tandvård . Om du upplever pengar problem, kan din tandläkare sympatisera . Om det finns en specifik orsak till de problem som du upplever , din tandläkare kan också vara villiga att förhandla med dig . Det viktigaste du kan göra är att vara ärlig . Göra upp ursäkter eller ljuga om varför du vill ha lägre priser tandvård är inte alls perfekt .
3 .
Prata med din tandläkare om någon utbetalning planer att de kan erbjuda . Betalning planer kan inte erbjuda dig lägre priser som du hittar med en rabatt , men betalning planer tillåter dig att betala för tandvård i lägre utgifter i stället för en klumpsumma . Detta kan göra att gå till tandläkaren ett mycket mer prisvärt alternativ för dig .
4 .
Föreslå idén att hänvisa andra . Vissa företag erbjuder rabatter till dem som hänskjuta ett visst antal personer till dem . Om du kan uppmuntra dina vänner , familjemedlemmar , grannar eller kollegor att använda din tandläkare , det finns en chans att din tandläkare kan vara villig att ge dig ett lägre pris i utbyte mot nya kunder .
5 .
Visa att du kommer att vara en vanlig klient för din tandläkare . De flesta tandläkare kommer inte att vilja erbjuda rabatter till kunder de kommer aldrig att se igen . Att göra åtminstone ett par besök hos tandläkaren innan be om en förhandling i pris är perfekt . Om du ber om en rabatt med en gång och din tandläkare är villiga att förhandla , se till att tänka på att boka en framtida anställning .
6 .
Kom ihåg att din tandläkare inte behöver förhandla om priser . Alla tandläkare som är villig att erbjuda lägre priser är känslig för behoven hos sina kunder, men tandläkarna är också affärsmän som behöver gå med vinst för att hålla sig själva, sina anställda och sina kontor i drift . Det finns ingen anledning att bli upprörd på en tandläkare som inte är beredd att förhandla om priser med dig .

tips och varningar


 • Du kanske vill prova en att förhandla med några olika tandläkare .
 • för låga priser , överväga att gå till en lokal skola för tandläkare .


 • Previous:nothing Next:hur du berättar om dina visdomständer kommer in

  Relaterade artiklar


 • övningar för att lindra TMJ
 • Definitionen av bruxism
 • hur man limma på en tandbro
 • hur man hittar en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare
 • naturlig smärtlindring för tandutdragning
 • hur till återvinna från tandköttet graf kirurgi
 • hur man hittar en sedering tandläkare
 • kan ett implantat placeras så snart tanden tas bort ?
 • Skillnaden mellan Kepsar & faner
 • är sedering tandvård säkra för barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com