hur man lookup en tandläkare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-30
Enligt American Dental Association (ADA ) , det finns tusentals licensierade tandläkare praktisera över hela landet . En färsk studie av ADA visade att fler och fler tandläkare går utöver att skämma bort sina patienter . Oavsett om det spelar mjuk och lugnande musik , erbjuda patienter varma handdukar medan i tandläkarstolen , eller ge hand massage under besöken , säger ADA många tandläkare går det lilla extra för att locka nya patienter och behålla de som de redan har . När du hittar en tandläkare , vi rekommenderar att du ringer hans kontor för att se till att han är emot nya patienter .

Du behöver:
telefonkatalogen
. Persondator .

Hur man slå upp en tandläkare


1 .
Öppna en telefon gula sidor och sök under ordet " tandläkare "för att hitta av förteckningen över tandläkare som utövar verksamhet i ditt område . En förteckning över praktiserande tandläkare kommer att visas normalt i de gula sidorna i katalogen .
2 .
avgöra vilken typ av tandläkare du letar efter . ADA säger att det finns tandläkare som strikt arbete med barn , familj tandläkare som kommer att arbeta med patienter i alla åldrar , och de som är specialiserade på olika kliniker som oral kirurgi och tandreglering .
3 .
Slå upp tandläkaren online på www. bracesinfo. com att se om hon har disciplinerad eller något klagomål har lämnats in till staten koncessionsnämnden . Alla tandläkare övervakas av en stat koncessionsnämnden och klagomål från patienter eller disciplinära åtgärder mot dentala leverantörer anses allmänt kända .
4 .
Kontrollera med din tandläkare försäkringsbolag för att se om de tjänster föreskrivs av denna tandläkare omfattas av din försäkring . ADA varnar för att vissa förfaranden som röntgen och fluor inte täcks för vissa patienter . Detta beror på vilken typ av täckning du har .
5 .
ringa kontoret för att se om de är emot nya patienter . Vissa tandläkare accepterar endast ett visst antal patienter . När de har nått denna kvot , de ska sluta träffa nya patienter och kommer endast att behandla de som de för närvarande har.


Previous:nothing Next:som använder en kosmetisk tandläkare ?

Relaterade artiklar


 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • hur man kan bli av munsår på tungan
 • Oral-B vs sonic vård
 • hur man hittar en sedering tandläkare
 • hur man ska behandla kräfta öm eller lägre tuggummi smärta
 • hur man rengör en Valplast partiell protes
 • hur man hittar en tandläkare TMJ
 • tandröta hem åtgärda
 • tandvård fluor säkerhet
 • tandläkare vs parodontolog
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com