Hur man överlever en resa till tandläkaren

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-25
De flesta av oss fruktar tanken på att behöva betala ett besök till tandläkaren. Lyckligtvis inte varje resa måste kännas som slutet på världen . Följ den här mycket enkla guide för att göra din framtida besök mycket trevligare
1 .
första övningen du måste utföra är ett långsiktigt åtagande att behandla dina tänder bättre . Detta inkluderar borstar dem åtminstone tre gånger om dagen , och undvika mat som sannolikt kommer att smitta dem på lång sikt . Slutresultatet? Mindre rädda besök till din tandläkare , förstås !
2 .
Nu , under förutsättning att ett besök är oundviklig , ta någon med för att hjälpa dig att hålla huvudet kallt . Ta ditt syskon eller en kompis och prata om allt som kan lugna ner dig .
3 .
Om det inte finns någon med dig , ta en tidning som hjälper dig att slappna av och få dig att tänka på för mötet . Nu , jag vet tandläkaren kontor ofta har flera tidningar att välja på , men låt oss inse det, kan de vara direkt tråkiga eller helt enkelt inte passar med din smak . Vad du vill göra är att vara helt problemfri utan risker .
4 .
Även i väntrummet , fråga en assistent vad ditt förfarande kommer att se ut , hur lång tid det ska ta , och om någon medicinering blir nödvändigt efter ditt besök . Detta kommer att ge dig en rättvis bild av vad som väntar , som i allmänhet ingenting ovanligt . Det viktigaste att komma ihåg är att du behandlas av en professionell , och han /hon kommer att göra det allra bästa för att du känner dig bekväm.
5 .
Denna sista bit av information är mycket viktigt, och kan kraftigt minska din rädsla för tandläkaren . De flesta av de krångel vi behandlar är självförvållad. Med andra ord, de flesta i denna " smärta " du rädd om under ett komplicerat förfarande kommer från ditt huvud . Tandläkaren kommer att se till att bedöva området han arbetar på , och kommer att upprepade gånger be om du känner smärta eller obehag . Om du gör det kommer han fortsätta att arbeta på olika sätt att göra din vistelse trevlig . Inte bombardera huvudet med tankar om hur mycket smärta du kommer att uthärda efter ett visst förfarande är över , eftersom du kommer att ordineras något läkemedel stark nog att döda 99% av din smärta , om det behövs . Om du placerar dessa enkla metoder i praktiken , bör din nästa besök hos tandläkaren vara något du kan även uppskatta , och naturligtvis tänderna i .


Previous:nothing Next:hur man kan anpassa till lägre proteser

Relaterade artiklar


 • oral smärtlindring
 • är det möjligt att bleka fasader ?
 • det bästa hem rättsmedel för tandvärk smärta
 • hur man håller skadliga bakterier / virus förorenar din tandborste
 • hur man förebygger fel protes lim
 • hur du lagrar proteser
 • tandvård verktyg som används i en rotfyllning
 • hur till återvinna från tandköttet graf kirurgi
 • olika dentala instrument
 • hur är faner monterade ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com