När ska man ta bort lumineers

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-03
Grundades av Robert Ibsen , DDS , 1974, är Danmark Mat ett företag som specialiserat sig på innovativa , kosmetisk tandvård produkter och förfaranden . Företaget fokuserar på patientens komfort , samt resultat . Lumineers av Cerinate u00AE är Dan-Mat : s alternativ till traditionella Tandfasader . Förutom mildare förberedelser och en lägre kostnad jämfört med traditionella fasader , u00AE Lumineers skryta också fördelen av att vara en löstagbar produkt

Tillämpning av Lumineers u00AE och traditionell Tandfasader

Lumineers u00AE är ett porslin faner som kan användas av tandläkare för att reparera kosmetiska defekter i patientens leende . Tillverkad av Cerinate u00AE , ett starkt porslin komposit , Lumineers u00AE kan vara så tunn som 0,2 mm , eller om tjockleken på en kontaktlins . Traditionella porslinsfasader är normalt cirka 0,5 mm i tjocklek .

Eftersom Lumineers u00AE är tunnare än traditionella porslinsfasader , det är mindre preparatet före installationen. Den Lumineer u00AE läggs över den ovanpå den befintliga tanden utan skrapande eller gnisslande inblandade med traditionella fasader. Dessutom är patienten överväger Lumineers u00AE gillar också att installationen är i allmänhet mindre smärtsamt än för traditionella fasader , vanligtvis inte lokalbedövning behövs .

Med en traditionell fasad , kommer tänderna formas och en viss del av tanden slipas bort , så att fasaden kommer att vila ordentligt och ser naturliga ut. Den färdiga produkten är ej vändbar, och installationen kan vara lite smärtsamt .

Borttagning av Lumineers u00AE

Eftersom de är mycket tunn, och eftersom tanden inte har malts ner i förväg , installation av Lumineers # xAE , anses reversibel . Den Lumineer u00AE kan tas bort från den ursprungliga tanden utan kvarstående skador . Det finns olika situationer där en patient kan besluta att ta bort Lumineers u00AE . />
Medan Lumineers u00AE är mycket hållbara , i extrema situationer de är mottagliga för flagning eller sprickbildning . För att reparera tanden kan en tandläkare vill ta bort Lumineer u00AE .

En patient kan besluta hon är missnöjd med sitt färdiga leende . I denna situation Lumineers u00AE kan tas bort och tänderna tillbaka till sitt ursprungliga skick .

borttagningen är relativt enkel. Först kommer tandläkaren slipa Lumineer u00AE faner från tandens yta och lämnar den ursprungliga tanden helt orörd och intakt . Då tandläkaren polera tanden att rensa bort eventuella kvarvarande cement .

Generellt tid det tar för en tandläkare att ta bort en Lumineer u00AE från en enda tand är cirka 10 minuter . Borttagningen är relativt smärtfri , och när du är klar , kommer patienten har sin ursprungliga leende återställs .

väl hand om Lumineers u00AE

Vård av Lumineers u00AE liknar den traditionella faner och obehandlad tänder : Ha en god munhygien , biter inte ner på hårda föremål , undvika drycker som skulle fläcka tänder , och besöka en tandläkare två gånger per år . Den färdiga , limmade produkter är extremt tålig och har potential att hålla en livstid .

För många Lumineers u00AE kan vara svaret för att uppnå ett vackert leende.

Previous:nothing Next:typer av utmärkelser som tandkliniker

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga Cankerskav effektivt
 • hur du berättar om dina visdomständer kommer in
 • kan tandvård faner blekas ?
 • hur man hittar lågprisflyg tandimplantat
 • hur man rengör ett barns tunga
 • hur man gurgla efter visdom tänder avlägsnande
 • effekten av tandställning
 • hemma åtgärda för att ta bort tandvård lim
 • hem rättsmedel för tandvärk & svullet tandkött
 • lindring av smärta i parodontal vävnad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com