homeopatiska botemedel för parodontit

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-27
Enligt Mayo Clinic , kan parodontit kontrolleras och botas med enkla livsstilsförändringar . Det är sant att parodontit kommer att förbättra med enkla tandborstning och tandtråd tekniker, men det finns också många homeopatiska medel som kommer att behandla och bota parodontit

Du behöver : .
Cigarett
Lättare.
Tandborste .
Stain -fighting tandkräm .
Munvatten .

Coenzym Q10

I Japan är coenzym Q10 , ett fettlösligt vitamin-liknande ämne som finns i mänskliga celler , används för att behandla en rad sjukdomar och sjukdomar , inklusive tandköttsproblem .

Osaka University i Japan har gjort en undersökning om Q10 och tandköttsproblem under en period på tre veckor . En aktuell Q10 tandkräm har utnyttjats, efter tre veckor , svullnad , blödning och inflammation som vanligen förknippas med tandköttsproblem hade minskat eller var helt borta . Patienterna uppmanades att borsta två gånger om dagen i cirka tre till fyra minuter varje session och att använda tandtråd minst en gång om dagen . Aktuell Q10 tandkräm är tillgängliga på naturliga livsmedel eller hälsokostbutiker .

Enligt Mayo Clinic webbplats bör vuxna 18 år och äldre ta upp till 1200 mg Q10 per dag . Doserna ska fördelas under hela dagen .

citronsaft

Citronsaft låter inte som den mest tilltalande av munvatten , men det kan vara den mest effektiva för att förebygga sjukdomar i tandköttet . Citronsaft dödar bakterier och löser upp plack naturligt i förutom att stärka tandköttet och tänderna .

För att använda , helt enkelt lägga saften av en pressad citron ( ca 1 /8 av en kopp ) till en kopp varmt vatten . Använd som munvatten efter tandborstning och tandtråd tänderna dagligen .

oljor, är teer och eteriska oljor

Sage te med havssalt också en effektiv behandling för tandlossning . Att göra, tillsätt 2 msk . av havssalt i en kopp med salvia te . Använd blandningen som munvatten för att minska svullnad och inflammation i tandköttet . Detta kommer också att skärpa tandkött och främja tuggummi läkning .

Om salvia te är alltför tidskrävande att framställa och använda , lägg en droppe eller två av grapefrukt extrakt till din vanliga tandkräm och borsta tänderna som vanligt .

Myrra olja är också användbar i kampen mot tandlossning . Massage en droppe eller två av myrra olja i tandköttet två eller tre gånger per dag . Detta kommer att vara särskilt värdefullt med tandköttet är svullet och blödande .

Previous:nothing Next:hur man lindra smärtan av hängslen

Relaterade artiklar


 • effekterna av munvatten
 • hur har kalcium i din kost utan mejeriprodukter
 • hur man rengör en Valplast partiell protes
 • lättnad för svullet tandkött
 • hur man får det bästa priset på tandvård hängslen
 • hur man kan påskynda läkningen efter tandläkarmottagning
 • hur att bleka tänderna med bakpulver och peroxid
 • homeopatiska botemedel för parodontit
 • retainers vs vakter mun
 • hur man förebygger fel protes lim
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com