hur man förbereder växtbaserade hem rättsmedel för tandköttsinflammation tandköttsproblem

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-26
Gingivit , enligt Mayo Clinic , är en vanlig , relativt mild form av tuggummi sjukdom som orsakar inflammation och blödande tandkött . Detta tandlossning är lätt att glömma eftersom det är så mild , men det bör tas på allvar eftersom det kan resultera i en betydligt allvarligare parodontit . (Se Resurser nedan). Läs vidare för att lära sig att förbereda naturläkemedel för tandköttsinflammation
1 .
Blanda en tesked varje kava rot pulver och myrra tandköttet pulver med en halv tesked tinktur av bark från vitek och fem droppar eterisk olja till en pasta . Använd klistra på samma sätt som man kan använda tandkräm.
2 .
Kombinera en kopp bakpulver med två matskedar havssalt och fem droppar eterisk olja som anis , kanel , pepparmynta , rosmarin , mint eller tea tree . Använd som en tandkräm att bakterier ger gingivit , men avstå från att använda dagligen eftersom bakpulver och salt är slitande att tandemaljen .
3 .
Ta en fjärdedel kopp vit kosmetisk lera och bakpulver och lägg i en skål . Lägg till en halv glycerin kopp vegetabilisk , åtta droppar varje timjan och tea tree eteriska oljor , tjugo droppar tinktur av myrra , och en åttondel kopp finmalen havssalt . Blanda väl och förvara i kallt, mörkt ställe . Använd en antibakteriell tandkräm .
4 .
Koka tio färska Neem bladen i en liter vatten i tio minuter . Lägg bomull att absorbera orenheter . Använd för munhygien för att förhindra tandköttsinflammation.
5 .
Mät upp sex teskedar bakpulver , fyra teskedar glycerin , en tredjedel tesked salt , och 15 droppar eterisk olja ( vanilj , apelsin , spearmint . eller pepparmint ) . För gel konsistens tillsätta färsk aloe vera , för anti-bakteriell effekt lägga till en droppe Neem olja och för känsliga tänder lägga en droppe kryddnejlika olja .


Previous:nothing Next:hur att bleka tänderna med husgeråd

Relaterade artiklar


 • hur man limma på en tandbro
 • Hur hittar jag en tandläkare för en nödsituation apppointment ?
 • Förfarandet för porslin tänder
 • hur du får ditt barn att inte vara rädd för tandläkaren
 • gör en dålig tand orsaka sinus problem ?
 • är det möjligt att bleka fasader ?
 • är sedering tandvård säkra för barn?
 • lindring av smärta i parodontal vävnad
 • arbetsuppgifter och ansvar i det dagliga jobbet med en tandläkare
 • hur man ska behandla kräfta öm eller lägre tuggummi smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com