hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-06
Tänder implantat är en operation för behandling av ersätta den saknade , skämd eller trasiga tänder . Några ytterligare fördelar med detta kirurgisk behandling är bättre hygien i tänder , fullständig integration med den käke och behöver inte ta ut eller slipa några friska tänder
1 .
tandimplantat är också kallad konstgjord fasta tandersättningar . När människor förlorar tänder på grund av olika skäl, t. ex. ålder , skada eller någon annan typ av sjukdom , har dessa implantat blivit mycket populär . Tidigare var ett alternativ som ansågs av många människor för saknade tänder ersätts en fast bro eller en protes , men dessa dagar de flesta människor föredrar ett tandimplantat . Implantaten är gjorda av titan och legeringar som det är sådant material som lätt kan tolereras av ben i munnen och det blir integrerade i benvävnad enkelt .
2 .
När ett tand implantat placeras, är den tandläkare försäkrar att en nära kontakt med den yttre delen av implantatet och benet runt tänderna erhålls . Generellt gäller att tandläkare undersöka tandhälsan hos patienten innan man rekommenderar implantat operation . Om tänderna på patienten visar några tecken på förfall , svullnad eller andra sjukdomar i tandköttet , behandlar tandläkaren här först. Man kan säga att om man planerar att gå för ett implantat operation , så måste man genomgå olika tester och undersökningar såsom datortomografi , röntgen och ben kvalitetskontroll.
3 .

Process för Dentala Implantat kirurgi

första tandköttet området där implantatet måste placeras kapas och lyfte upp och sedan ett litet hål per implantaten dimensioner borras in i käkbenet på det område som anges för implantatet. Då titanimplantat är tätt i uttaget och efter detta tandköttet sys tillbaka över tänderna implantatet . När ett implantat placeras , ges det tillräckligt mycket tid att läka och integrera med käkbenet . Denna tidsperiod varierar vanligtvis från tre till åtta månader , beroende på hårdhet eller mjukhet av benvävnad .
4 .
Kostnad Riktlinjer för tänder Implantat

Kostnaden för ett tandimplantat kommer vanligtvis ut till cirka 30,000 /- INR till 45. 000 /- INR . Eftersom detta är den allmänna kostnaderna, kan denna kostnad uppgå till omkring 60. 000 /- INR , beroende på tandhälsan hos patienten , kravet på tandköttet restaurering och diverse andra faktorer . De extra kostnader som kan öka det totala priset för operation inkluderar röntgen kostnader , antalet kronor som måste placeras och möjligheten av användning av ett syntetiskt benmaterial i implantatet operationen .
5 .
Alla steg som hamnar i denna implantatkirurgi och anses bidra till den totala kostnaden är inledande samråd avgift , krav på sinuslyft eller bentransplantat , placering av distans och placering av kronan .

tips och varningar


 • Man kan säga att de som funderar tänder implantat som ett alternativ, måste tänka på hela kostnaden inblandade innan någon slutsats .


 • Previous:nothing Next:allergisk reaktion mot tandimplantat

  Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om en tand bro
 • hur man använder ingefära för tandvärk
 • hur du gör dina tänder ser vita och friska
 • hem rättsmedel för tandköttsproblem
 • tandkronan tryck & smärta
 • hur du tar bort tand kalkyl utan tandläkare
 • hur man rengör tandkronor
 • hur att få bra tandvård om oförsäkrade
 • hur man rengör en tillfällig tandkronan
 • hur man gör en nattvakt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com