tandvård för personer utan försäkring

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-24
God tandvård är viktig för din hälsa . En studie som publicerades i Journal of Parodontologi är en länk mellan friska tänder och tandkött och god hjärthälsa . Personer med tandköttsproblem har en ökad risk att utveckla tjockare artärer , vilket kan leda till hjärtproblem senare i livet . Även om du inte har tillgång till tandvårdsförsäkringen , är det viktigt att hitta sätt att behålla din tandhälsa

Tandvård på Hem

En frisk mun börjar hemma . Du kan ta fyra enkla steg för att förbättra hälsan för munnen . Först begränsa intaget av läsk och söta , förädlade livsmedel. För det andra , borsta tänderna två gånger varje dag och byta tandborste en gång i månaden . Du bör borsta på morgonen efter frukost och på kvällen innan sängen . Tredje , och kanske viktigaste , tandtråd en gång om dagen . Tandtråd är det bästa sättet att hålla tandköttet friskt och för att förhindra hålrum bildas mellan tänderna . Slutligen swish med antiseptisk munvatten gång om dagen . Dessa munvatten hjälper till att döda bakterier i munnen som främjar hålrum .

Dental Maintenance Plan

Standard tandvård omfattar två besök till tandläkaren varje år för rengöring och undersökning . Vid ett av de två besök kommer tandläkaren ta röntgen och kolla in ditt root- struktur för att utveckla problem. Eftersom du kan förvänta kostnader i samband med dessa besök , kan du ställa in en plan för att betala för dem . Ring runt till lokala tandläkare kontor och be om offerter för rengöring , tentor , och röntgenstrålning. Hitta de mest prisvärda tandläkaren , sedan börjar en månatlig tandvård sparplan . Det kan vara så enkelt som ett kuvert i din skrivbordslåda att du lägger till en viss summa pengar varje månad som du använder för att betala för tandläkaren regelbundet .

Dental rabatt planer

Även om du inte kan vara råd tandvårdsförsäkringen , bör du kolla in dental rabatt planer . Dessa medlemsgrupper har relationer med specifika tandläkare . Som medlem när du besöker en deltagande tandläkare får du rabatt på de flesta förfaranden . Detta kan bidra till att minska kostnaderna för dyrare förfaranden som fyllningar eller rotfyllning .

få hjälp

Den federala regeringen ger stöd till tandläkaren kontor över hela landet att erbjuda rabatterade tjänster till lägre inkomst familjer . Du kan hitta deltagande kontor genom Health and Human Services locator hemsida . Hitta en länk i Resources .

Dessa tandläkare kommer att se över dina inkomster och ställa sina arvoden utifrån en glidande skala som bäst passar dina behov och budget.

Previous:nothing Next:process av dentala städning

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla morgon muntorrhet
 • hur till återvinna från tandköttet graf kirurgi
 • hur man ska äta efter ett tandimplantat
 • homeopatiska medel för tandköttsinflammation
 • sjukdomar som orsakar dålig andedräkt
 • ortodontist fakta
 • hur man skall avgöra vad betyder torr socket känner
 • hem rättsmedel för ett tuggummi koka
 • Vilka är fördelarna med att använda universitetets tandvårdskliniker ?
 • tips för att kontrollera svullnad efter visdomständerna avlägsnande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com