Waterpik makt flosser tips

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-14
Tänder som är nära placerade tillsammans och känsligt tandkött göra tandtråd svårt . Den Waterpik Power Flosser är en revolutionerande enhet som använder vibrationer och en tröst tips till tandtråd så effektivt , men snabbare och enklare , som tandtråd . På rätt sätt med Waterpik kan vara förvirrande för dem som aldrig provat en elektrisk flosser innan . Prova dessa tips för att få ut det mesta av din Waterpik tandtråd enheten

Förbered Waterpik

En Waterpik kommer inte att vara färdig att användas direkt . Efter köpet kommer du troligtvis att ladda batteriet ( om du inte har köpt en modell med sladd ) . Den Waterpik kommer att behöva betala en hel dag innan du bestämmer dig för att använda den . Kontrollera att du har valt den rätta adaptern för att använda-tips är utbytbara och är gjorda för olika nivåer av känslighet . Fyll reservoaren på din Waterpik med varmt vatten , och du kommer vara redo att börja använda den .

Rengöring

Borsta tänderna noga innan du använder Waterpik Power Flosser . Du bör börja med dina molarer , som är på baksidan av din mun . Om dina tänder är särskilt nära varandra kan det ta lite arbete och manipulation för att infoga den vibrerande spetsen i utrymmen mellan tänderna . Använd Waterpik likhet med hur din tandhygienist använder vattenstråle i munnen : Skölj framsidan av varje av dina tänder , sedan arbeta dig över tänderna från framsidan till baksidan . Slutligen , placera Waterpik bakom tänderna och börja bespruta vattenstrålen mot dina tänder från denna vinkel . Följ med tandköttet och pausa vid varje tand .

Andra tips

Inställningarna i din Waterpik kan justeras för att överensstämma med känsligheten av dina tänder och tandkött . Börja på lägsta inställningen , och arbeta dig upp till " hög " inställning om det känns bekvämt . Håll Waterpik på en 90- graders vinkel mot tänderna . Du bör se till att du lutar något framåt i vasken så att vattnet inte droppar ner på dina kläder eller spray mot din spegel eller skåp . När din topp tänder är klar , följ samma process för tänderna på din underkäken .

Previous:nothing Next:bidrag för tandvård på vårdhem

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med att använda universitetets tandvårdskliniker ?
 • säkerhet för att avlägsna kvicksilver fyllningar
 • hur man rengör vit film från ortodontisk apparatur
 • TMJ övningar för diskbråck
 • naturliga sätt att stoppa bruxism
 • laser tandvård rengöring
 • hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat
 • hur man vet när du behöver tandställning
 • Hur gammal bör barnen vara att få hängslen för tänderna ?
 • hemma åtgärda för att ta bort tandvård lim
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com