hur man bleka tänderna efter tandställning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-27
Efter år av bär hängslen , det finns en spänning som byggs upp runt få bort dem . Tyvärr , när dina hängslen tas bort , kan det hända att området under metallen parentes är vitare än emaljen omger dem . Whitening tänderna när du får din tandställning bort kan göra det leende du drabbats hängslen för glans , och det finns ett antal alternativ du kan försöka att få ljusa resultat

Du behöver : .
känslighet tandkräm
Over- the- counter blekning kit .
Varmt vatten.
Blekning strips .


1 .
Fråga din tandläkare för att göra en tjänstgörande blekning . Denna kraftfulla blekningsprocess kommer att få dig på vägen till vitare tänder , och din tandläkare kommer att ge dig en uppföljning kit för att fortsätta behandlingen hemma under de kommande veckorna . I många fall kommer tandvårdsförsäkringen täcker inte denna dyra, så väljer att göra det själv med over-the-counter blekning kit är ett alternativ .
2 .
testa känsligheten av din tänder innan blekning hemma . Efter att ha din tandställning bort , kanske du upptäcker att din emalj är svagare . Blekning tänder med försvagad emalj kan leda till ännu svagare emalj , vilket kan resultera i smärtsamma karies . Om du har känsliga tänder , borsta minst två veckor med en känslig tänder tandkräm .
3 .
Utvärdera peroxiden procent innan de köper en at- home blekning kit . Ju högre andel av väteperoxid , desto mer kraftfull blekning kit . Om fläckar på tänderna är allvarliga och du inte lider av känsligheten , använda ett kit med den högsta andelen finns , annars börjar på den nedre änden och arbeta dig upp till en högre procentsats under en period av tre till fyra veckor .
4 .
Blötlägg blekning fack som medföljer blekning kit i varmt vatten i tre till fem minuter och sedan trycka in den i munnen för att hjälpa forma den till tänderna .

5 .
Ansök blekning lösning på insidan av blekning facket och sätt in det i munnen . Baserat på vilken typ av kit och makt blekmedel , kan du lämna facket i munnen allt från ett par timmar eller över natten . Ju längre du håller bleka på tänderna , desto snabbare kommer du att se resultat .
6 .
Prova blekning strips . Ett antal tandkräm företag producerar nu whitening strips med en låg andel av peroxid som kan formas rätt att tänderna två gånger om dagen i trettio minuter under en period på tre veckor . På grund av den låga andelen peroxid i dessa band får vitare ta längre tid men kommer vara lika effektiva.

tips och varningar


 • Don't vitare tänder medan du fortfarande bär hängslen , annars riskerar att försvaga obligation hålla din hängslen till tänderna .
 • Inte över-vitna . Över-blekning kan resultera i permanent skada på tandemaljen och tandköttet .


 • Previous:nothing Next:hur du tar bort tuggummi från tandvård

  Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med att använda universitetets tandvårdskliniker ?
 • hur man kan undvika att få tandköttsproblem
 • hur man kan förhindra hålrum bildas
 • hur man kan bli av valkar under tandproteser
 • tandköttsproblem behandling produkter
 • hur man gör borsta tänderna kul
 • hur att få bra tandvård om oförsäkrade
 • hur man fixar antibiotika fläckar på tänderna
 • Förfarandet för porslin tänder
 • hur du berättar om dina visdomständer kommer in
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com