hur man dra åt lösa tänder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-21
För en vuxen , upptäcker du har lösa tänder kan vara både smärtsam och nedslående. Oavsett om dina tänder är lösa på grund av felaktigt tandvård arbete , en olycka eller uppkomsten av tandköttet sjukdomar som gingivit , det finns saker du kan göra för att dra åt lösa tänder igen . Oavsett orsaken till dina lösa tänder , är det viktigt att du behandla problemet så snabbt som möjligt för att undvika att förlora tänderna permanent

Du behöver : .
Naturlig tandkräm


1 .
Ändra din tandkräm . Många av de kommersiella tandkräm varumärken gör din andedräkt luktar bra tillfälligt, men några av ingredienserna är faktiskt mer skadligt för dina tänder och tandkött än naturliga alternativ . Naturlig märken som innehåller olja tea tree , till exempel , kan hjälpa till att bekämpa tuggummi infektioner som orsakar dina tänder för att lossa .
2 .
Undvik att tugga hård mat , is och godis , framför allt med lösa tänder i munnen . Detta kan ta lite tid att anpassa sig till , men det är viktigt att du undviker att använda dessa tänder så mycket som möjligt så att du inte lossa dem ytterligare .
3 .
får ett professionellt rengöring . Din tandläkare har en mängd verktyg och behandlingar han kan använda för att hjälpa sjukdomar bekämpa tuggummi som kan lossa dina tänder . Förstärkning och helande tandköttet kan hjälpa dra dina tänder .
4 .
behandla skador omedelbart . Om du är i en olycka , eller som skadas när du spelar sport , du behöver se din tandläkare direkt för att se till att dina tänder inte har brutits och ingen nervskada har uppkommit .
5 .

Har din tandläkare bettskena din lösa tänder . Skenor är ett förfarande som kopplar ihop tänderna och skapar ett stödsystem som kommer att förhindra ytterligare lossnar . Detta är ett bra alternativ , men fortsatt tandvård , till exempel behandling av tandköttet infektion och sjukdom , är absolut nödvändigt att hålla splinted tänder starka .
6 .
Borsta noga och regelbundet . När dina tänder och tandkött är ont , kan du borsta hårt , men det kommer bara att öka smärta och skador , vilket ofta leder till blödande tandkött eller bortnött tandemaljen .


Previous:nothing Next:hur man får fläckar av proteser och falska tänder

Relaterade artiklar


 • hur budgeten reklam för en tandläkarpraktik
 • mekaniska krav på tandimplantat
 • hur att välja mellan Invisalign och hängslen
 • som använder en kosmetisk tandläkare ?
 • hur du tar bort tuggummi från tandproteser
 • kan parodontit vändas ?
 • hur man får fläckar av proteser och falska tänder
 • gula tänder hos barn
 • hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat
 • Vad betyder en belagd tunga ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com