hur man hittar bra tandvårdsförsäkringen

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-23
Försäkringar kan vara svårt och förvirrande . Att hitta en bra man kan vara avgörande för din totala välbefinnande genom att göra överkomlig tandvård möjligt . Oavsett om du är en individ som söker försäkring för dig själv och /eller din familj eller arbetsgivare skur för en grupp plan , det finns viktiga steg för att finna pålitliga , kan tandvårdsförsäkringen

Du behöver : .
dator med Internet kapacitet

Hur hitta bra Tandvårdsförsäkringen


1 .
Identifiera dina stora behov och /eller funderingar. Om du letar efter enskilda täckning , ta del av eventuella problem, smärtor , eller problem som har dykt upp sedan ditt senaste besök tandläkare . Dessa kan vara potentiella problem. Om du har aldrig haft problem och allt du vill är förebyggande vård är det viktigt att beakta att när vi letar efter en plan . Till exempel, om du har en sprucken tand , välj inte en plan som endast omfattar grundläggande förfaranden eller du kommer att betala för din förfarandet i sin helhet .

För grupp täckning , räkna ut vad översiktsplaner företaget kan köpa för det lägsta pris som även erbjuder den lägsta premien för gruppen . Eftersom tandproblem kan leda till frånvaro som kan kosta företaget pengar , bör det vara en prioritet att göra din tandvård planer tilltalande .

för individer, familjer och grupper skall följande anses som du börjar leta efter din plan : vad är planen omfattningar för akutvård , tätningsmedel , tandreglering , specialister , full mun röntgen , Operationer , etc. också överväga hur stor andel av de pengar som du betalar går till den faktiska hand om dina tänder och inte köra försäkringsbolaget.
2 .
Bestäm vilken typ av plan du vill . Det finns två typer av tandvård planer : hanterade vårdplaner och avgift för service planer .

Managed vårdplaner erbjuder antingen en Preferred Provider Organization ( PPO ) eller en Dental Health Maintenance Organization ( DHMO ) . De skiljer sig i arrangemanget att försäkringsbolaget har med tandläkaren. En PPO kan kunden välja mellan ett nätverk av leverantörer som har ingått avtal med försäkringsbolaget att rabatten sina tjänster . En patient kan gå till en tandläkare från nätet men bör räkna med att betala högre självrisker och egenavgifter för täckning.

En DHMO har gjort ett avtal med tandläkaren att betala dem ett fast belopp , vanligen varje månad , för varje individ eller familj som är inskrivna . I gengäld finns vissa behandlingar som utan kostnad för patienten . Patienten måste gå till den specifika tandläkaren som betalas för denna tjänst och denna typ av plan är oftast det billigaste .

Slutligen finns det fee-for-service planer . Ett exempel är en direkt återbetalning (DR ) . Dessa planer ger pengar tillbaka till patienten baseras på mängden använt dollar , oberoende av vilken typ av behandling . Patienten kan välja vilken tandläkare och det finns inga månatliga bidraget eftersom en procentsats av den faktiska behandlingar betalas . " DR är ADA : s [ American Dental Association ] rekommenderade metoden för att finansiera tandvård . "
3 .
Det finns många försäkringsbolag så att begränsa sökningen till en handfull som du gillar innan du börjar shopping . Om du inte vet mycket om dessa företag förrän du börjar din forskning , det bästa sättet att hitta dem är genom mun till mun . Fråga vänner och familj om sina erfarenheter med sin tandläkare försäkringsbolag. Använda sina erfarenheter för att fatta ett beslut om det bästa möjliga valet . Aetna , DHA_Access och Unicare är bara några av de företag som erbjuder de tjänster du kan tänkas behöva.
4 .
få offerter och jämföra priser. Du kan gå till den separata , enskilda webbplatser och få en offert från varje företag. Ett annat bra sätt att få offerter och jämförelser är att besöka webbplatser som gör allt för dig . Här är några:

u2022 http://www. dentalinsurance. com
u2022 http://www. ehealthinsurance. com/dental-insurance
u2022 http://www. dentalplans. com/moreinfo/plansvsinsurance . asp

Tänk på dina behov och intressen och välja den bästa planen för dig , din familj eller dina anställda .

tips och varningar


 • När du letar efter försäkring , var inte rädd att be om hjälp . Brainstorming med någon annan kan hjälpa till att avslöja behov kan du inte visste att du hade , vilket gör det lättare att hitta en plan som passar dig bäst.
 • Om du köper försäkring från en oberoende säljare , forskning honom /henne och ställa frågor innan du arbetar med dem . Du kanske måste dela familjens historia , konfidentiell information, eller privata situationer med den här personen , och du bör trivas . Arbeta inte med någon som du inte litar på .


 • Previous:nothing Next:hur man överlever efter tandimplantat operation

  Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för rengöring dina smaklökar och gom
 • hem rättsmedel för blödande tandkött
 • praktiska förslag för barn med hängslen
 • hur man gör borsta tänderna kul
 • hur man le med hängslen
 • ingredienser i tand cement
 • hur man lindra smärtan av hängslen
 • Hur gammal bör barnen vara att få hängslen för tänderna ?
 • dentala implantat och tandlossning
 • När ska man ta bort lumineers
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com