hur man rengör tänderna ordentligt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-12
Du vill inte att bara borsta tänderna , du vill rensa dem ordentligt . Det är därför din tandläkare eller tandhygienist alltid kommer att berätta för att få en rengöring , inte en borstning . Så , om du vill att borsta tänderna ordentligt , följ dessa steg
1 .
Börja med en god , allrengöringsmedel tandkräm . Det viktigaste kravet är att den innehåller fluor , som hjälper förfall kämpa med näbbar och plack . Om du vill få vitare tänder , kanske du vill köpa en tandblekning produkt som Brite Smile Tandkräm , eller någon av de andra tandblekning produkter .
2 .
Använd endast en tandborste med mjuk borst . En borste med hårda borst är hård på din emalj och tandkött och dåligt för tandhälsan . Du kanske vill använda en elektrisk tandborste , eller en som drivs med batterier . Många kommer med spinning eller vibrerande borstar som stimulerar tandköttet och gör det lättare att täcka fler områden på tänderna . Oavsett vilken typ av borste du föredrar , bör du använda en upp och ner borsta rörelse , vilket gör det lättare att rengöra mellan tänderna . Kom ihåg att bara använda en borste med mjuk borst .
3 .
Du ska ta nästa steg och tandtråd tänderna efter varje måltid och varje rengöring . Tandtråd är ett viktigt steg för tandhälsa , men det är något många av oss försummar att göra eftersom det är obekvämt , tidskrävande eller svårt att göra .
4 .
Sluta inte med bara tandtråd . Köp en muntlig SKÖLJKANNA som Waterpik ses här . Beroende på trycket , skjuter ut en kraftig vattenstråle som rengör de platser tandborstning och tandtråd inte kan nå . Standarden jet spets tar bort plack som tandtråd inte kan göra, medan tungan rengöring spets hjälper till att fräscha andan . För runt $ 40 , det är väl värt fördelarna .
5 .
Använd alltid en mun tvätt efter rengöring . Förutom frisk andan , kommer det att hjälpa i kampen mot gingivit och plack . För att bibehålla tandhälsa bör du se din tandläkare minst två gånger om året. När du ha vitare tänder som är friska och attraktiva , det gör det lättare att le .


Previous:nothing Next:hur man ladda en muntlig B eltandborste

Relaterade artiklar


 • Vad gör man om barnet börjar besöka tandläkaren sent
 • hur man lär små barn att öva god munhygien
 • hur man gör hemmagjord tandkräm smak kanel
 • avancerad parodontit vs måttlig
 • hur man sköter om en bruten käke
 • naturliga sätt att stoppa bruxism
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • hur man rengör ett barns tunga
 • hur man hittar en tandläkare för proteser
 • hur man håller kostnaderna nere när du väljer en individuell tandvårdsförsäkringen plan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com