hur man väljer rätt tandblekning system

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-03
Om du är en av de människor som tänder är missfärgade på grund av ålder , dricker för mycket kaffe , rökning eller andra faktorer kan det vara dags att hitta en tand blekning system . Kanske har du funnit att tandkräm fungerar inte längre. Att hitta en tandblekning system kan vara det enda valet kvar för att få dina tänder vita igen .

Tandblekning har blivit ett mycket effektivt sätt att vitare dina tänder .

Det finns flera tandblekning system tillgängliga för dig
1
Tandblekning system-. göra det själv

Detta är den process av tandblekning som du kan göra själv och på hemma. Tandblekning system består vanligtvis av blekning gel eller remsor som måste placeras i språkrör för visst antal gånger . För att upprätthålla dess effektivitet , måste du se till att du uppfyller kravet på belopp och tid som bestäms i blekning systemet .

Om du vill köpa en tandblekning system måste du ha minst $ 500 avsatt som en budget . Det finns billigare blekning system där ute men att de inte fungerar så bra som det dyrare sådana. Kom ihåg att du får vad du betalar för .

Det rekommenderas att du ser till att det tandblekning system som du köper är godkänd av American Dental Association . Leta efter kvalitetsstämpel på förpackningen .

följer instruktionerna som anges på förpackningen är viktigt för framgång i systemet . Inte går utöver vad som krävs .
2 .
Tandblekning utförs av professionella tandläkare

Detta är den absolut mest effektiva sättet att tandblekning . Förfarandet görs av en tandläkare så att du kan vara säker på att det kommer att ske på rätt sätt .

Det finns åtgärder att en professionell kommer att göra innan själva tandblekning . Den första är en granska att fastställa de hälso av dina tänder och tandkött . Sedan han eller hon kommer att föreslå vilken typ av tandblekning kommer att fungera effektivt för dig .

Tandläkaren kommer då att berätta för dig vad du kan förvänta dig från förfarandet. Varje vitare session varierar från person till person . Det finns de som tenderar att vara mer framgångsrik än den andra . Framgången för tandblekning system kommer att bero på skick dina tänder .

När tandläkaren har konstaterat att tandblekning system de kommer att använda de kommer att behöva förbereda dina tänder för processen . De kommer att göra standarden rengöring av tänder som förberedelse för tänderna vitare förfarande . Tandblekning kommer att inledas när din tandläkare har kontrollerat att ditt tandkött är så frisk som kan bli.
3 .
Förfarandet kan kräva flera besök .


Previous:nothing Next:hur man får vardagen fläckar från tänderna

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra tandvärk när man är gravid
 • Hur krympa svullet tandkött
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • inopererad pacemaker tandvård försiktighetsåtgärder
 • hem rättsmedel för rengöring dina smaklökar och gom
 • tips för att kontrollera svullnad efter visdomständerna avlägsnande
 • hur du bleka dina tänder snabbt och billigt
 • hur man söker en tandläkare
 • hur man väljer en tandläkare du kan lita på
 • kan ett implantat placeras så snart tanden tas bort ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com