Priset på en tand implantat vs bro

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-01
Broar och tandimplantat låta saknade tänder som ska ersättas med permanenta anordningar istället för avtagbara ersättare som proteser . Kostnaden för dessa förfaranden varierar kraftigt baserat på plats och individuella lösningar

tandbro

En tandbro förutsätter att det finns två angränsande tänder och kommer att kosta i genomsnitt ca $ 800 för de två cementera kronor ( kallas distanserna ) och uppåt på $ 1000 för varje pontiska ( den protetiska tänderna för att fylla tomma utrymmen ) . En tre-enhet bro kan variera från $ 1500-. 9000 USD, beroende på lokalisering, men kommer i genomsnitt till cirka $ 3. 000 vid de flesta metoder

tandimplantat

När en molar tand saknas , eller estetik betyder mest (som i främre tänder som är synliga i ett leende ) , dentala implantat är ett bättre alternativ. Varje implantat kostar ungefär $ 1. 250-$ 3,000, och kostnaden för kronan som kommer att fungera som den saknade tanden tillkommer. Tillsammans kommer kostnadsramen från $ 2. 000 uppåt till över $ 10. 000 om parodontal kirurgi behövs för placering av implantatet.

Merkostnader

När du placerar en bro , kommer ytterligare kostnader såsom inlägg eller rotfyllning separat faktureras . Med tandimplantat , till kostnaden av parodontal kirurgi ersätta saknade benvävnad kan vara betydande och bör diskuteras med din läkare innan placeringen .

ingår i kostnad för Bridge

En bro kommer att kräva minst två besök , med ca en vecka mellan mötena . Det första besöket kommer att kräva kronan beredning av tänder används som kronor och en form kommer att göras av tänderna för att göra bron , det andra besöket kommer att vara för bro placering .

ingår i kostnad för Dentala Implantat

Den första operationen att placera titanimplantat i benet kommer att vara din första möte . Efter tre till sex månaders regelbundna kontroller , måste du vara utrustad för en krona , och den sista besöket för kronan placering för att fylla de saknade lucka .

Previous:nothing Next:hur du sätter in flyttbara partiella proteser

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta efter ett tandimplantat
 • hur du tar bort tänder fläckar för gott
 • hur man försäkra sig mot dålig tandhälsa , rengöra tungan
 • hur man väljer rätt tandblekning system
 • hur man ska behandla dålig andedräkt eller dålig andedräkt hemma
 • det bästa hem rättsmedel för tandvärk smärta
 • hur man väljer rätt tandborste för ditt barn , barn och äldre barn
 • muskel övningar för TMJ
 • hur du väljer livsmedel för känsliga tänder
 • halitosis orsakas av post nasal drip
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com