användning av proxy tandvård penslar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-12
En fullmakt borste ser ut som en miniatyr flaska pensel , ungefär som den lilla borstar används för att rengöra bröstvårtan i en nappflaska . En tandläkare proxy borste används för att rengöra svåråtkomliga ställen mellan tänderna , och är särskilt användbart om du har hängslen , fyllningar , broar , eller glapp mellan tänderna . Fullmakten pensel bör inte vara en ersättning för regelbunden tandborstning eller tandtråd , men ett tillägg till din vanliga rengöring av tänder regim

Vägbeskrivning

proxy borsten hjälper till att bekämpa plack och ta bort skräp från mellan tänderna eller tandställning. Få penseln blöt , och sätt in det i gapet mellan tänderna . Flytta borsten in och ut försiktigt . Skjut ut det , skölja av den och gå vidare till nästa plats . Var vänlig och försök inte tvinga penseln i utrymmen som är för små . Var särskilt försiktig om du har tandställning som du inte vill störa hängslen .

När du är klar rengör hela din mun , tvätta penseln ordentligt och förvara den för nästa användning . Du kan ta en med dig att använda efter måltid också. Precis som du byter ut din vanliga tandborste varannan månad , bör fullmakten borsten ersätts också . Om borsten börjar visa slitage eller bli missbildade , är det dags för en ny . Fullmakten borsten finns i olika former och storlekar . Välj en som är liten nog att passa in i mellanrummen mellan tänderna .

tandborstning och tandtråd två gånger om dagen hjälper mycket i kampen mot plack och tandköttsproblem , men även de som upprätthåller en sträng regim för att borsta och tandtråd kommer att märka en uppbyggd av plack när de besöker tandläkaren var sjätte månad. Lägga till en proxy borste till rutin kommer att hjälpa att ta bort uppbyggd mellan tänderna och i svårtillgängliga utrymmen som den vanliga tandborsten inte kunde komma till .

agerande skjuta proxy penseln i och ut mellan tänderna inte bara tar bort skräpet mellan tänderna och under tandköttskanten , men talan för att borsta tandköttet kommer att hjälpa till att hålla tandköttet friskt och starkt . Använd proxy borsten på morgonen och på kvällen när du borstar och tandtråd , och en gång efter varje måltid . Din tandläkare är säker på att märka en skillnad vid nästa besök .

Previous:nothing Next:Är det OK att tugga tuggummi med tandbroar ?

Relaterade artiklar


 • Om du avslutar tuggtobak kommer det att minska din risk för tuggummi cancer ?
 • hur man borsta tänderna som en tandläkare
 • hur du underhåller dina vita tänder för mindre än $ 1.00 per månad
 • hur man kan förebygga Cankerskav effektivt
 • mekaniska krav på tandimplantat
 • kan framtänderna vara relaced med tandimplantat ?
 • Hur man sköter om munnen efter att ha en infekterad tand drog
 • vad som väntar den första dagen av att ha ett tandimplantat
 • det bästa hem rättsmedel för tandvärk smärta
 • att bota ett tuggummi abscess
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com