homeopatiska tuggummi rättsmedel

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-15
Det kan vara frestande att avfärda tandköttssjukdomar som ett litet problem , men fler bevis på att munhälsan är viktigt för din hälsa . Tandköttssjukdomar har kopplats till ett antal systemiska sjukdomar, inklusive hjärtsjukdomar och diabetes . Ta väl hand om ditt tandkött betyder borsta tänderna två gånger om dagen, tandtråd en gång om dagen och besöker din tandläkare för regelbundna kontroller . YAnd med rätt homeopatiska medel kan du främja munhälsan och behandla sjukdomar i tandköttet

Hur Homeopatiska åtgärder fungerar

Homeopati använder mycket små mängder av ett sammansatt för att behandla tillstånd som påverkar kroppen . Substansen Urvalet baseras på de symptom patienten uppvisar . En homeopat väljer en förening som skulle utlösa liknande symptom om en person tog den i stora mängder . I en mycket utspädd form , är det homeopatikum trodde att lindra samma symptom .

framgång homeopatiska varierar från person till person , men eftersom de är så utspädd , de är mycket säkra . Vissa människor betänkande stor framgång med dem, vilket gör dem värda ett försök . Många homeopatiska medel bidra till att lindra smärta och inflammation och främja läkning av svaga vävnader . Dessa är klassiska symtom på sjukdomar i tandköttet , vilket gör homeopatiska läkemedel ett möjligt alternativ för att behandla sjukdomar i tandköttet.

behandla gingivit

Gingivit är en mild form av tuggummi sjukdom som kan bli mer allvarligt om det inte är ordentligt behandlas . Symptomen på tandköttsinflammation rodnad och svullnad i tandköttet . Tandköttet kan också bli mer benägna att blödning .

För blödning eller svullet tandkött läroboken i Materia Medica , som används av homeopater att bestämma om rättsmedel , rekommenderar behandling med Mercurius vivus . Leta efter Mercurius vivus med en styrka av antingen 30x eller 30cc . Detta är en åtgärd som har spätts 30 gånger och är mycket säkert att prova .

behandla parodontit

Parodontit är en mer allvarlig form av tandköttsproblem . Bakterier från plack arbeta sig under tandköttet , vilket leder till vävnad förlust och ibland benförlust . En infektion utvecklas som utlöser inflammation i hela kroppen . Ytterst parodontit kan leda till tandlossning .

Mercurius vivus rekommenderas för behandling av parodontit . Dessutom kan natrum muriticum också vara bra , det är rekommenderat för förhållanden där tandköttet blöder lätt och tänderna börjar känna lös . Återigen , leta efter en 30x eller 30cc beredning .

I fråga om parodontit , kan homeopatiska medel vara till hjälp , men du bör också söka hjälp av en utbildad tandläkare .

Previous:nothing Next:vad är en Philips Sonicare tandborste ?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tandläkare som specialiserat sig på HIV-patienter
 • Hur är tänderna numrerade i den mänskliga munnen ?
 • som använder en kosmetisk tandläkare ?
 • hur man fixar sneda tänder med skalfasader
 • hur man behandlar halitosis med naturmedel
 • Periodontala sjukdom naturläkemedel
 • Hur man väljer en tandkrona
 • hur man underhåller vita tänder
 • diy tandvård rengöring
 • när ska ett barn gå till tandläkaren ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com