hur man använder dofter i en dental kontor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-07
Pleasant luktar skapa trevliga minnen och kan utlösa positiva känslor . Införliva tilltalande dofter i ditt tandläkarens kommer att skapa en mer tilltalande upplevelse för dina patienter , uppmuntra positiva minnen och göra det mer troligt att de kommer att vilja återvända till ditt kontor . Många andra typer av företag har dragit nytta av de positiva effekterna av dofter , bland annat varuhus , hotell , och även sjukhus. Din tandläkarens kan göra detta också. Du kommer att hjälpa dina patienter och din vinst .
1 .
Skapa en avslappnande, lugnande miljö i ditt tandläkarens genom att välja dofter som minns trevliga minnen . Exempel äppelpaj , kakor socker , varm vanilj och lavendel . Dessa dofter kommer att bidra till att förbättra miljön i ditt kontor och skapa en positiv upplevelse för dina patienter . Ingen tvekan många av dina patienter lider av tandvårdsrädsla och ångest . Införliva dofter som skapar och återkalla positiva minnen kommer att lindra deras ångest och gör det mer sannolikt att de kommer tillbaka på kontoret för framtida utnämningar .
2 .
Välj en metod för att införliva tilltalande dofter till ditt kontor . Några alternativ är torr luft doft leveranssystem , doft maskiner , doftande oljor , och även doftljus . Ditt val av leveranssätt bör motsvara atmosfär du vill skapa i ditt kontor . Om du vill skapa en varm och mysig atmosfär , kan väldoftande oljor och ljus vara den bästa vägen att gå . Men om du vill skapa en professionell och ändå inbjudande atmosfär , bör du välja en torr luft doft leveranssystem eller doft maskin .
3 .
anlägga olika dofter i olika områden ditt kontor , beroende på vilken stämning du vill ställa in i varje område . När dina patienter in på kontoret , välkomna dem med den inbjudande doften av varm socker cookies . När de går ner i korridoren , intriger dem med en fräsch och söt blommig doft . Slutligen, vad de väntar på dig i en tentamen rum , lugna sina nerver med avslappnande doft av vanilj . Skapa en separat doft upplevelse för varje område av ditt kontor kommer att öka varje patients erfarenheter och uppmuntra positiva minnen .
4 .
Tänk tillvara doften av ditt kontor genom att skicka alla dina patienter hem med en liten bit av doften erfarenhet du hjälpte till att skapa . Inkludera en liten doftljus eller påse potpurri tillsammans med den traditionella tandkräm och tandtråd att de flesta tandläkare ger patienter efter en rutinmässig rengöring. Var noga med doften gåva du välja luktar precis som ditt kontor . När någon av dina patienter använder gåva hemma , kommer hon bli påmind om den trevliga upplevelse hon hade på kontoret och har goda minnen av dig och din personal .


Previous:nothing Next:hur man limma ihop proteser

Relaterade artiklar


 • Hur man överlever en tandläkare besök med hjälp av sedering
 • hem rättsmedel för dike mun
 • hur man kan bli av valkar under tandproteser
 • hur man ska behandla morgon muntorrhet
 • hur man hittar en prisvärd tandläkare när du har någon försäkring
 • implantat vs kronor tand
 • hur man kan stoppa gnugga tungan mot proteser
 • vad är en tungskrapa ?
 • hur man kan bli av munsår på tungan
 • hur man kan undvika att hål i tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com