hur man får fattiga tandvård hjälp

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-14
Söka tandvård när man inte har tandvårdsförsäkringen kommer att innebära att söka efter gratis eller till reducerat pris, tjänster för din åldersgrupp . Dr Kimberley Harms , DDS , legitimerad tandläkare sedan 1981 , är en konsument rådgivare för American Dental Association . Harms sade att ADA är oroad över tillgången till tandvård för alla som behöver det . "Det här är Amerika och ingen bör gå till sängs med tandvärk längre ", sade Harms . " . Vi har resurser att ta hand om att "

Du behöver :
Kontaktinformation för ditt tillstånd Dental Association.
Bevis på inkomst .
Tillgång till Internet för att söka på nätet .

källor för hjälp


1 .
Kontakta ditt tillstånd Tandläkarförbund ta reda på var gratis eller till låg kostnad tjänster tillgängliga . Staten dental samhället har listor över vem som tillhandahåller vården . En lista över statliga tandläkarförbund finns på ADA hemsida .
2 .
Se om din inkomst kvalificerar sig för Medicaid , ett statligt program som ger medicinska fördelar för låginkomsttagare och familjer .
3 .
Hitta en federalt finansierade vårdcentral som erbjuder tandvård . De resurser och den omsorg administration har en online- sökning för att hitta federalt finansierade vårdcentraler . Du kan ringa varmhållfasta superlegeringar informationscentret avgiftsfritt på 888-Ask-varmhållfasta superlegeringar .
4 .
Få tjänster på tandläkarhögskolan . Dental skolor erbjuder ofta nedsatt kostnad kliniker där tandläkarstudenter behandla patienter under handledning av licensierade , erfarna tandläkare . ADA hemsida har en lista över tandläkare
5 .
checkar in på ett närliggande klinisk prövning som du kan passa in . National Institute of Dental och kraniofaciala forskning kan hjälpa dig att hitta försök att rekrytera personer med särskilda muntliga , tandvård och kraniofaciala villkor .
6 .
Lär som tandläkare i ditt område deltar i ge barnen en Smile program genom att ringa lokala tandläkare eller din status Dental Association. I ett program som är rikstäckande är ge barnen ett leende i februari månad . Tandläkare behandla barn gratis .
7 .
Ta reda på om ditt barns skola deltar i ett skolbaserade tandvård programmet och hur omfattande är de tjänster som erbjuds. " Vår mission är att skapa ett tandtekniskt hem för underbetjänade populationer . Detta gör vi genom att samordna webbplats baserad tandvårdskliniker , säger Allen Hersh , vice vd för ReachOut Amerika . Programmet fungerar i cirka 6. 000 skolor i landet och välkomnar förfrågningar från skolor eller organisationer med intresse för barn .

tips och varningar


 • Vissa stater " Medicaid- program ger tandvård vård bara för barn, inte vuxna .
 • När kolla kliniska prövningar , tänk på de prövningar rekrytera personer med särskilda villkor.


 • Previous:nothing Next:hur man fixar gummy titta på tänderna

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga och undvika en rotfyllning
 • krön vitare vs tandläkare professionella arbete
 • hur man hanterar TMJ relaterade yrsel
 • mekaniska krav på tandimplantat
 • hem rättsmedel för tandsten
 • hur man undviker gingivit ( tandköttsinflammation ) och har friska tänder och tandkött
 • Så för att lindra tandvärk smärta
 • hur dra nytta av tandvårdsturism
 • grapefrukt utsäde utdraget för tand smärta
 • hur man ska behandla karies naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com