hur man kan bli av barn dålig andedräkt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-30
Att ta hand om en ung småbarn svårt nog redan som det är . Oftare än inte , det finns olika problem som kan uppstå som kommer att kräva enorma uppoffringar från din sida . Dessa uppoffringar kommer att omfatta tid , pengar och också tålamod . När du tar hand om ett litet barn , måste du vara säker på att du matar honom rätt mat och ta hand om hans hälsa , så att han växer upp friska och glada . Den gemensamma problem som människor går till stora ansträngningar för att undvika är undernäring , sjukdomar och andra sjukdomar. Men många människor förbise problemet med dålig andedräkt att vissa småbarn har . Denna artikel kommer att titta på åtgärder som kan vidtas för att bli av med småbarn dålig andedräkt
1 .
Genomför en visuell kontroll . Det första du bör göra när du märker att ditt barn har dålig andedräkt är att utföra en visuell kontroll på insidan av munnen och hans yttre nasal region . Vid inspektion den yttre nasala regionen bör du leta efter gröna eller gula ansvarsfrihet som indikerar virusinfektion . Förutom detta bör du också titta efter tecken på tandköttsinfektion och karies . Du upptäcker något av detta, bör du kontakta din tandläkare .
2 .
Håll ditt barn hydratiserade . När man försöker att bli av med småbarn dålig andedräkt , är det mycket viktigt att se till att ditt barn förblir släckt . Detta kommer att se till att hans mun genererar tillräckligt saliv för att förhindra den från att gå torr . Muntorrhet är en idealisk plats för bakterier som orsakar dålig andedräkt att odla .
3 .
erbjuda täta snacks . Tvärtemot vad många tror , att erbjuda ditt barn snacks med jämna mellanrum är bra för hans hälsa på många sätt . När du tittar på dålig andedräkt sammanhang tillhandahåller denna praxis möjligheter att flytta dålig andedräkt bakterier runt och hindrar dem från att slå sig ner . Utöver detta kommer bakterier tas bort från munnen tillsammans med mat eftersom det färdas ner i matsmältningssystemet .
4 .
Förhindra mun andning och post nasal drip . Båda dessa orsaker till dålig andedräkt kan behandlas genom att behandla förkylning och allergi symptom och även sugning av ditt barns luftvägarna med koksaltlösning och en nässugen .
5 .
Borsta ditt barns tänder . Borsta tänderna är det bästa sättet att säkerställa renhet ditt barns tänder . Vara säker på att du väljer en lämplig tandborste och tandkräm för ditt barn . Genom att säkerställa munhygien av ditt barn , kan dålig andedräkt bakterier ras inte . Därför hjälper det dig att bli av med ditt barns dålig andedräkt.

tips och varningar


 • Om du känner av tecken på infektion, ska du omedelbart kontakta en tandläkare för ditt barn .


 • Previous:nothing Next:hur man fixar stinkande andedräkt

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en tand för ett tandimplantat
 • hur man får Brite leende tandblekning resultat på de billiga
 • hur man kan bli av valkar under tandproteser
 • hur man får vita tänder utan att spendera en massa pengar
 • hängslen vs Invisalign kostnader
 • hur man kan bli av kalk på tänderna
 • hur man gör en antiseptisk lavendel munvatten
 • Waterpik vs elektrisk tandborste
 • hur du tar bort en kräfta öm
 • hur man gurgla efter visdom tänder avlägsnande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com