hur man kan bota halitosis evigt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-29
Dålig andedräkt kan vara ett stort bakslag i ditt sociala liv och även självkänsla . I själva verket kan det vara så illa att när du pratar med folk, de tenderar att hålla avståndet och undvik direkt kontakt med dig . Svår dålig andedräkt är också känd som Halitosis som berör mer än en av fyra vuxna i hela världen . Det innebär att du inte är den enda inför detta problem och i dag råkar vara din lyckliga dag som du har hittat den här artikeln . Att bli av med Halitosis är definitivt inte något som är lätt , du behöver tålamod och uthållighet . Denna artikel kommer att hjälpa dig att lära dig sätt att bota Halitosis evigt
1 .
hålla munnen ren . Halitosis orsakas av bakteriell aktivitet inne i munnen , och därför det bästa sättet att bekämpa dessa bakterier är att svälta dem tills de inte kan leva i munnen längre . Svältande bakterier innebär att ta bort matrester som är deras föda . Detta kan göras genom att borsta tänderna regelbundet . Dessutom måste du rengöra tungan också . Detta är vad de flesta människor förbise , men om du lider av dålig andedräkt, kan du inte undvika att ignorera detta . Förutom att tandtråd kan räcka långt för att hålla munnen ren som de lösgöra matrester fastnat mellan tänderna .
2 .
Håll dig uttorkad. Dålig andedräkt bakterier trivs i torr mun , givetvis då det bästa sättet att hålla bakterierna borta är genom att hålla munnen fuktig . Det är en riktigt enkel uppgift faktiskt-du bara dricka mycket vatten . Dricksvatten kommer att hålla kroppen hydrerad vilket i sin tur gör det möjligt för körtlar i munnen för att producera saliv och därefter förhindra munnen från att gå torr .
3 .
äta rätt. Halitosis kan också utlösas och undertryckta av den mat du äter . Till exempel kaffe , kan kryddstark mat och vitlök ger dig en illaluktande andedräkt . Om du har dålig andedräkt, kommer denna effekt multipliceras mycket . Te , persilja , morot och fänkålsfrön å andra sidan kan hjälpa undertrycka effekten av dålig andedräkt.
4 .
Skölj munnen . Skölja munnen med ett munvatten är också ett bra sätt att bekämpa dålig andedräkt. När du använder munvatten , är ett antibakteriellt film som bildas i munnen . Detta hjälper oerhört för att bekämpa dålig andedräkt.
5 .
Om det är så illa , se en tandläkare . Om du har försökt allt och problemet finns kvar , bör du se en tandläkare som din Halitosis kan orsakas av andra mer allvarliga problem. Det mest sannolika boven i dramat är näsans bihålor problem .

tips och varningar


 • Du måste träna alla dessa steg för att bota din Halitosis problem för alltid .


 • Previous:nothing Next:hur man får billig tandvård

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort gula fläckar från akryl på proteser
 • vad är meningen med ocklusala i tand- termer ?
 • hemlagad partialprotes renare
 • hur lätta tänderna med hjälp av Rembrandt vitare eller andra blekning strips
 • munvatten efter visdom tänder avlägsnande
 • hur man effektivt borsta tänderna
 • hur man undviker gingivit ( tandköttsinflammation ) och har friska tänder och tandkött
 • hur man använder tänderna vitare kit
 • hem rättsmedel för tandköttsproblem
 • hur man kan undvika att få tandköttsproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com