hur man lär sig mycket om tandimplantat

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-10
Tandimplantat Bli medlem nu de val en person har i stället för en permanent tand saknas . Under de senaste åren har tandvården gjort anmärkningsvärda förändringar för att ge ett barn eller en vuxen ett urval av dentala alternativ tillsammans med broar , deltonerna , komplett löständer och kronor . Med denna information kommer du att lära dig mycket om tandimplantat att veta om det är något du kan och vill göra . Inte bara tandimplantat kan du hålla ditt leende , men förbättrar tuggförmågan alltför
1 .
Rådgör med en tandläkare specialist som har gått till skolan för att lära sig om tandimplantat . Vissa praktiserande tandläkare delar kontor med en tandläkare som gör tandimplantat , trots att en läkare på kontoret inte gör det specialister . Tandimplantat har funnits i cirka 10 år , har så många tandläkare hade den tiden för att utföra många implantat efter avslutad behövs kurser för att lära sig denna färdighet .
2 .
Be att få se intyg på utbildning för dentala implantering . Din tandläkare bör stolt visa priset han fick lära sig denna specialitet form av tandvård . Fråga hur många dentala implantat som han har utfört . Din tandläkare är inte tillåtet att ge ut namnen på nöjda kunder , så han inte kan ge dig referenser , men bör kunna förse dig med ett antal framgångsrika tandimplantat han har fullgjort .
3 .

Prata med din tandläkare om förfarandet att ställa några frågor du kan ha om din tandimplantat . Om det finns en video , titta på det och gör anteckningar så att du kan få svar på något som du vill veta innan du bestämmer dig för att få tandimplantat .
4 .
Du lär dig att de flesta Ofta käkbenet bör tillräckligt tät för tandimplantat . Om det är otillräckligt ben , ett ben ympning kan utföras för att bygga en god grund för din nya , permanenta tanden . Materialet för bentransplantat kan vara laboratorium skapas , gris eller ko material . Din tandläkare kommer att rekommendera det bästa för din inopererade dentala tand .
5 .
tillbringar minst 3 månader kan tiden från början till slut för ett tandimplantat . Från tiden den gamla tanden extraheras , helande ske och implantatet skall kunna avslutas kan behöva tålamod .
6 .
Bekanta dig med olika ljud du kommer att höra under dina tandimplantat . Tänder är viktiga . Tandimplantat kräver särskilda verktyg som du kanske aldrig har hört i munnen . Detta hjälper dig att veta allt som är vanligt om du lär dig vad ljud kommer att äga rum tanden är implanterade .
7 .
Tänk på att du kommer att ha någon hålrum , ingen rotfyllning , inga kronor eller någon annan tandvård arbete som utförs på ditt tandimplantat . Det kommer fortfarande vara nödvändigt att använda tandtråd och borsta som vanligt att hålla tandköttet friskt , men rutinmässig rengöring av tänder från tandläkaren är allt du behöver . Du kommer att kunna tugga och bita som vanligt . Vissa tandläkare uppmanar folk att inte sätta onödig press på den implanterade tanden . Detta kan inkludera tandgnissling eller snäv ocklusion på natten . Du kan behöva bära en vakt under sovande timmar om du gör dessa under natten för att bevara en sund tandimplantat .
8 .
räkna med att spendera mellan $ 4000 och $ 5. 000 tand för ett implantat . Om du har tandvårdsförsäkringen , kontrollera att du omfattas vid tiden för det arbete som inleddes på tandimplantat .


Previous:nothing Next:Homemade Rättsmedel för avlägsnande av plack från tänderna

Relaterade artiklar


 • protes implantat information
 • Så för att lindra tandvärk smärta
 • hur du gör dina tänder ser vitare
 • hur du väljer livsmedel för känsliga tänder
 • hur man byter tänder i tandproteser
 • hur du hittar den historia min tandläkare
 • är sedering tandvård säkra för barn?
 • hur du tar bort ortodontisk hängslen
 • Vilka är riskerna med tandimplantat ?
 • krön vitare vs tandläkare professionella arbete
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com