hur man laga de ruttnande tänder

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-02
Tandröta-ofta i form av ett hålrum-är ett allvarligt problem med tanke på den tid du spenderar med tänderna varje dag . Att reparera en förfallen tand kan förhindra att förlusten av den tand . Enligt Dental Gentle Care , kunde karies sprida och göra tanden värdelös om den inte behandlas , och med tänderna fast när det behövs kan du äta och tugga normalt , godkänna det allmänna utseendet på dina tänder och ger en ren griffeltavla i din tandläkare hälsa . Det är aldrig för sent att förbättra din tandhälsa . Rådgör med din familj tandläkare ( eller en lokal tandläkare ) om följande steg . Reparation tandröta är inte så smärtsamt som det låter , så vidta nödvändiga åtgärder för att få dina tänder fast

fyllningen


1 .
Besök din tandläkare om dina tänder börjar göra ont eller känner känslig , eller om du inte har haft en kontroll nyligen . Du kan oftast se om du har karies genom att titta i spegeln , beroende på svårighetsgraden av fallet, men du inte heller skulle kunna berätta . Spela det säkert och gå till tandläkaren.
2 .
Låt din tandläkare för att bedöva området runt förfall om du gör faktiskt har en hålighet . Detta kommer att göra resten av förfarandet mindre smärtsamt.
3 .
Låt din tandläkare att borra skämda området , ta bort skreva . Han eller hon kommer då att tvätta kaviteten . Detta kommer att orsaka lite av en obehaglig , känslig känsla , men slutresultatet kommer att göra dig glad att du gjorde det .
4 .
Låt din tandläkare för att fylla hålrum med en permanent sealer . Detta blir i princip en del av tanden och stänger av när-farliga hålrum . Endast har vita fylla lägga i kaviteten . Det kommer att smälta in i tanden efter reparation .

Cavity Förebyggande


1 .
Borsta tänderna . Detta är en av de viktigaste vanor för alla . Din tandhälsa är mycket viktigt och ofta går förbises . Tandborstning två gånger om dagen i flera minuter åt gången på alla delar av dina tänder kommer att göra en enorm skillnad .
2 .
proaktivt sluta röka . Smoke är en av de största tand-ruttnande vanor . Röken håller fast vid emaljen på tänderna och , om tillräckligt många cigaretter röks , kan orsaka skador på tänderna .
3 .
Håll en låg-socker , low-carb diet . Karies är mest sannolikt att hända i människor som äter kolhydratrika livsmedel , stärkelse och socker. Läsk , godis , kakor och salta snacks är alla skadligt för tänderna . Behåll dessa till ett minimum i din kost , enligt Dental Gentle Care .
4 .
Floss regelbundet . Varje dag är ett säkert schema att hålla . Enligt Rädda ditt leende, tandtråd gör att du kan ta bort tandsten mellan tänderna , skyddar tänderna från förfall och du sparar massor av pengar på hålighet skadestånd . Detta är en av de viktigaste saker du kan göra för att förhindra karies .


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med daglig tandborstning ?

Relaterade artiklar


 • Det är trigeminusneuralgi eller bara en tandvärk ?
 • hur man använder superlim för att fixa en tand
 • käke tand smärta
 • hur man ska behandla sjukdomar i tandköttet ( gingivit ) naturligt med naturläkemedel 2
 • hur snabbt bli av med en tandvärk
 • postoperativ kirurgisk vård för dentala implantat
 • hur man effektivt borsta tänderna
 • Medicinsk plackborttagning
 • lumineer vs kompositer för tänderna
 • eftervård för visdomständer borttagning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com