vad är en Philips Sonicare tandborste ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-15
Säg adjö till skrubbning tänderna med en traditionell tandborste . Med hjälp av en Philips Sonicare eltandborste ger dig renare tänder , friskare tandkött , och bättre folkhälsa . Sonicare tandborstar erbjuder många funktioner för att göra borsta tänderna lättare och effektivare

Funktioner

Enligt Phillips hemsida , Sonicare tandborste har en patenterad rengöring som tar bort plack från under tandköttet linje och mellan tänderna . Denna rengöring är bevisat att ta bort envisa fläckar och vitare tänder av flera nyanser i bara två veckor.

tufft men Gentle

Sonicare tandborstar arbeta hårt , men de är skonsamma mot tänder och tandkött och kräver mindre tryck från användare än traditionella tandborstar . Vissa Sonicare tandborstar , inklusive Elite e9500 och Elite 7300 , arbetar vid två hastigheter , som bidrar till att borsta mindre smärtsamt för personer med känsligt tandkött .

Begränsad borsta

Tandläkare rekommenderar att man borstar sina tänder för minst 2 minuter . Sonicare tandborstar inkluderar en inbyggd timer som varnar dig när du har varit borsta i 2 minuter . Dessutom varnar Sonicare unika Quadpacer dig att flytta borsten till en annan del av munnen var 30 sekunder .

laddningsbara batterier

Sonicare tandborstar har uppladdningsbara batterier så att du inte behöver oroa sig för att ersätta dem . Sonicare 's Elite e9500 och Elite 7300 modeller har även en deluxe laddare mätare som talar om för dig när det är dags att ladda tandborsten. Äldre modeller , till exempel Deluxe 5500 , är uppladdningsbara men innehåller inte mätare .

Anpassningsbara

En fördel med vissa Phillips Sonicare tandborstar är att de kommer med olika borsthuvuden . Elite 9500 tandborstar , till exempel, kommer med två huvuden --- en stor och en liten . Denna funktion tillåter användare att anpassa sina tandborste utifrån sina behov . Andra modeller , såsom Elite 7300 , kommer med ett borsthuvud .

Previous:nothing Next:hur man får fattiga tandvård hjälp

Relaterade artiklar


 • att introducera en ny tandläkare till patienter
 • Vilken typ av människor är goda kandidater för metall tänder tandställning ?
 • Vilka är effekterna av en D-vitaminbrist på tänderna ?
 • hur man gör munvatten med tea tree olja
 • hur man får fläckar av proteser och falska tänder
 • hur man kan undvika att hål i tänderna
 • arbetsuppgifter och ansvar i det dagliga jobbet med en tandläkare
 • Finns det bakterier i tandborste hållare ?
 • hur man söker en tandläkare
 • hur du tar bort tand kalkyl utan tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com