hur man bleka tandkronor

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-12
En tandkrona är en konstgjord tand som täcker en tand för att återställa dess utseende och styrka . Kronor sätts på plats av en tandläkare , och fast cementerad i att förhindra lossa och obehag . Kronor finns i olika material, men vilken typ av material har föga att göra med god hygien behövs för att bevara kronan utseende . Kronor som har blivit missfärgade på grund av dålig tandhygien eller ålder kan bara bleka av professionella tandingrepp avsedda för krona blekning . Andra blekning produkter kommer inte att räcka . . Lär dig att ta hand om tandkronor för att minska krona missfärgning
1 .
Kronor inte kan bleka utan en specialisttandläkare förfarande . En tandläkare måste använda ett specialiserat vitare lack för att återställa kronans naturliga färg . Det rekommenderas att du inte använder blekning strips och andra blekning produkter på kronor , eftersom de kan bryta ner kronor " material , vilket gör dem mer mottagliga för fläckar .
2 .
bibehålla utseendet av kronor genom ordentlig rengöring . Borsta två gånger om dagen för att minimera krona fläckar och plack byggs upp .
3 .
Floss i mellan tandkronor efter varje måltid , eftersom detta kan ta bort fläckar matrester som orsakar plack . Tandtråd runt kronan , där tandköttet och tand möts. Se till att lyfta partiklar ut-inte glida tandtråd genom tänderna , eftersom detta kan leda till att kronan att flytta på sin plats
4
Limit klibbig mat som kan följa. kronan yta . Borsta och använd tandtråd efter att ha ätit för att minska risken för fläckar och krona försämring .
5 .
Byt tandkronor som blivit slitna och missfärgade . En krona s livslängd beror på hur väl tandläkaren in kronan och hur framgångsrikt bäraren vårdas kronan . I bästa fall är kronan tänkt att pågå allt från 5 till 15 år . Se en tandläkare två gånger om året för att bättre bibehålla en krona utseende och livslängd .


Previous:nothing Next:användningen av vit vinäger för att rengöra löständer

Relaterade artiklar


 • hur man får billig tandvård
 • homeopatiska botemedel för parodontit
 • känsliga tänder och käke smärta
 • av antibiotika för tandvärk
 • hur du tar bort ortodontisk hängslen
 • rotadent tips
 • hur man äter med en flipper protes
 • hur man kan förebygga Cankerskav ( munsår )
 • typ av metaller som används för dentalt verktyg
 • hur du hittar den historia min tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com