Hur du tar hand om dina tänder med liten ansträngning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-27
Öva god munhygien behöver inte vara svårt , tidskrävande eller dyrt , och det kan rädda dig från att behöva handskas med valfritt antal dentala problem på vägen . Följande är några enkla saker du kan göra varje dag för att ta hand om dina tänder . Om du inte redan har gjort dessa saker , med start i morgon är helt enkelt inte ett alternativ. Tillhandahåller tandvård som Western tandvård leverera prisvärd tandvård . ! Börja idag på vägen mot bättre oral hälsa-ditt leende och din plånbok kommer att tacka dig

Du behöver :
tandborste .
tandtråd.
tänderna.


1 .
? Borsta tänderna två gånger om dagen med en ADA ( American Dental Association ) har accepterat-fluortandkräm . Byt ut din tandborste var 3 månader, tidigare om borsten sliten eller slitna eller om du har varit sjuk .
2 .
? Använd tandtråd eller mellanrumsborstar renare minst en gång varje dag för att Rengör mellan tänderna. Tandborsten inte kan nå mellan tänderna där sönderfall bakterier fortfarande kvar . Tandtråd är viktigt för att avlägsna plack och matrester mellan tänderna och under tandköttskanten . Åtminstone uppgifter tandborstning två gånger och tandtråd en gång varje dag tar dig mindre än tio minuter . Vad är bra , förutom det faktum att dessa två enkla steg kommer att stå för den största delen av din tandvård , är att resultaten är omedelbar ! Din mun ser ut och känns renare och fräschare direkt .
3 .
? Använd en ADA-accepterat antimikrobiell mun skölj eller fluor för att minska antalet bakterier och hämmar bakteriell aktivitet i plack , som kan orsaka tandköttsinflammation , en tidig , reversibel form av parodontal ( tuggummi ) sjukdom . Mun skölj ger lite extra skydd mot karies över som tillhandahålls av tandborstning och tandtråd ensam .
4 .
? Ät en balanserad kost med frukt och grönsaker och begränsa intaget av socker .
.
5
ta en daglig multi- vitamin som innehåller kalcium och vitamin B12 , C , D och K. Alla dessa är nödvändiga för friska tänder och tandkött-och allt du behöver göra för att få dem i ditt system , bortsett från att äta en kost rik på dessa vitaminer och få massor av solsken , är svälja ett piller ! B12 är viktigt för att bygga och upprätthålla starka ben och tänder , vitamin C är viktigt för läkning , underhåll och förebyggande av sjukdomar , kalcium är viktigt för bildandet av starka ben och tänder , D-vitamin är nödvändigt för upptaget av kalcium , och vitamin K minskar graden av kalcium förlust .
6 .
? Besök din tandläkare var sjätte månad för muntliga prov och professionell rengöring .

tips och varningar


 • Många amerikaner har inte råd tandvårdsförsäkringen och därför avstå från professionell tandvård på grund av kostnaden. Tillhandahåller tandvård som Western Dental leverera prisvärd tandvård till människor som inte har tandvårdsförsäkringen och har svårt att betala räntor på privata kliniker . Det är därför många människor använde sina tandvårdsbehov på sparlåga , vilket leder dem att möta dyra problem senare . Om du är bekymrad över budgetering för tandvård , oavsett om det är rutin förebyggande eller avancerad behandling , finansiering för Västra Tandvård kan hanteras med en betalningsplan som passar dina behov .
 • Om du letar efter i ditt område för Västra Dental , tjänster finns på över 200 kliniker i Kalifornien , Arizona och Nevada .


 • Previous:nothing Next:Hur du tar hand om din mun

  Relaterade artiklar


 • hur till vända gula tänder vita med huskurer
 • hur man gör tand fasader längre
 • hur har kalcium i din kost utan mejeriprodukter
 • hur man rengör tänderna med tvål
 • hur man kan kontrollera om en tandläkare
 • hur man fixar gummy titta på tänderna
 • bruxism missbruksbehandling
 • vad är en protes reline ?
 • Hur du tar dentala röntgen
 • hur man hittar lågprisflyg tandimplantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com