felsökning nusmile dental gel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-14
Med en ljus , vitt leende är något som många människor önskar . Det finns flera produkter på marknaden för att hjälpa till att erhålla detta . NuSmile är ett vanligt produkt som kan hjälpa dig att få leende som du vill ha . Förstå förfarande , biverkningar och underhåll i samband med denna produkt kan hjälpa dig att felsöka eventuella problem som kan uppstå med hjälp av denna produkt

arbetsordningen

gel- fyllda munstycket hålls i munnen samtidigt som en blå LED-ljus är placerad mellan övre och nedre tänder . Denna kombination av särskilt sammansatta gel och ljus tar bort fläckar på cirka 20 minuter , enligt NuSmile . Detta förfarande bör göras av en tandläkare eller tänder vitare professionella .

Underhåll

NuSmile hävdar att effekterna av detta förfarande kan ta två till fyra år . En fullständig behandling kan göras var sjätte månad och bör vara tillräckligt för den allmänna underhållet av ditt ljusa leende . NuSmile erbjuder också en " Håll Vit penna " som rekommenderas för dagligt bruk och speciella evenemang för att hålla fläckar från byggnaden .

minimera ditt intag av rostfritt orsakar livsmedel och drycker kommer också att bidra till att hålla tänderna vitare längre perioder . Kaffe , te , vin , choklad , produkter baserade på tomater och mörka juice är bara några av orsakerna till fläckar som samlas på tänderna.

biverkningar

NuSmile sägs att biverkningarna upplevt med användningen av detta Produkten är minimala och oftast har kort varaktighet . Om du upplever alltför stickningar , ilningar i tänderna eller obehag , kan du överväga att sänka frekvensen eller varaktigheten av produkten. Kontakta din tandläkare eller tand blekning av sjukvårdspersonal om du har några frågor eller din biverkningar varar längre än 24 timmar.

Andra överväganden

Denna produkt är inte användas om du är gravid eller har tandköttssjukdomar eller skämda tänder .

Denna produkt är inte gjordes för att bleka mössor eller vita fyllningar .

Previous:nothing Next:knäckt tunga råd

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en kräfta öm
 • hur du gör dina tänder ser vitare
 • vad är några fördelar med tandblekningsmedel ?
 • knäckt tunga råd
 • hur du tar bort mun hängslen
 • hur man gör en naturlig tand blekning behandling
 • hur man kan förebygga Cankerskav ( munsår )
 • hur man bär en nattvakt för att skydda dina tänder från slipning
 • hur man kan bli av svarta prickar på löständer
 • hur du tar bort tand kalkyl utan tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com