hur att bleka tänderna - enkelt tandblekning tips

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-07
Det finns ett antal av tandblekning tips som kan hjälpa dig att ha ett stort leende . Eftersom dina tänder har en direkt koppling till ditt leende du måste ta hand om dem . Om du inte har ett vackert leende kommer du inte att kunna ge rätt intryck och misslyckas med att imponera på andra . Fult eller missfärgade tänder också påverka ditt självförtroende nivå samt och som ett resultat du kan misslyckas med att vinna vänner eller människor inflytande . Ha i åtanke alla dessa problem , måste du använda tandblekning metoder eller produkter så att yellownessen eller fläckar på tänderna kan tas bort .

Om du är en upptagen person eller inte kan ta mycket smärta att arbeta för skönhet eller vitheten hos dina tänder kan du använda dig av några enkla tandblekning tips . Dessa är enkla metoder som hjälper dig att ha ett stort leende och leda ett framgångsrikt liv
1 .
första bör du alltid se efter välbefinnande tänderna och borsta dem två gånger om dagen . Detta kommer att rädda dig från djupare missfärgningar frågor och du kommer att kunna behålla den ursprungliga vitheten hos dina tänder .
2 .
Du bör undvika att ta för mycket te /kaffe som de bidrar till missfärgning av dina tänder . Men om du måste ta dem, bör du skölja munnen väl direkt efter konsumerar dem .
3 .
Rökning är en annan orsak till tand missfärgning så du bör försöka att minimera den också om du vill ha ett vackert leende.
4 .

Om du redan har fått gula tänder , det finns ett antal produkter som whitening tandkräm, geler , band och brickor som kan användas på egen hand att ha vitare och renare tänder . De är ganska billiga och kan hjälpa dig att göra sig av med yellownessen av dina tänder utan krångel .
5 .
Det finns några mycket enkla hem tandblekning tips samt som kan hjälpa dig i detta avseende . Du kan använda citron med salt att göra sig av med yellownessen av dina tänder . Det kommer inte att behöva mycket tid eller ansträngning och du kommer snart se bra resultat . Du kan också använda apelsinskal att gnugga tänderna och det kan också ge dig bra resultat .

tips och varningar


 • Alla dessa är enkla men mycket effektiva tips för tandblekning . Du bör prova dem så snart som möjligt så att du kan ha ett stort leende och se din framgång i allt du önskar . Kom ihåg att ditt leende är den viktigaste delen av din personlighet så att du kan inte kompromissa om det . Så har rena och vitare tänder se till att du har en dödande leende .


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av en tandvärk naturligt

  Relaterade artiklar


 • hur man förebygger dålig andedräkt och dålig andedräkt
 • hur man bleka tydliga hängslen
 • Waterpik makt flosser tips
 • hur du styr tandvård sjukvårdskostnader
 • hur erövra dålig andedräkt
 • vad är skillnaden mellan en bro och ett implantat för tänder ?
 • hur att bleka tänderna med bakpulver och peroxid
 • lumineer vs kompositer för tänderna
 • hur man hittar en tandläkare för proteser
 • effektiviteten i mun tvättar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com