hur man får snabba tandvärk lättnad

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-12
Tandvärk är en outhärdlig bultande smärta med mycket hög intensitet . Epicentrum av smärtan skulle vara drabbade tanden varifrån smärtan kommer att stråla och omfatta hela käken och ibland även utanför . Det kan lätt vara den värsta smärtan du någonsin känt i ditt liv , speciellt om du känner smärtan av en böld . Det har med rätta sagt att smärtan av tandvärk är näst förlossning pain. Most av oss har lidit av smärta och ångest av en tandvärk på en gång eller det andra i våra liv . Vad ska man tala om en tid , problemet är ofta kronisk . Det betyder att när du blir utsatt för tandvärk , du riskerar att drabbas av det igen och igen . Om du har aldrig haft tandvärk , är du mycket lyckliga
Nu vad kan du för att undvika plågsamma och outhärdliga smärta av tandvärk ? Det finns vissa saker du kan göra för att förhindra tandvärk :

Du behöver :
tandborste med mjuk borst
. tandkräm.
tungskrapa .
tandtråd.
riktig kost .


1 .
Borsta tänderna före frukost och läggdags . Det är definitivt bättre om du borsta tänderna efter varje måltid eftersom detta rengöra alla matrester .
2 .
Borsta i cirkulära och linjära rörelser , inte horisontellt .
Borsta alla dina tänder , inte bara de främre . Spendera lite tid på tänderna längs sidorna och i ryggen . Borsta bort från ditt tandkött .
3 .
Ta din tid när du borstar . Spendera minst 3 minuter varje gång du borstar . Använd en tandborste med mjuk borst . Skaffa en ny tandborste var 3 månader . Vissa tandborstar komma med borst som ändrar färg när det är dags att byta dem .
4 .
Följ borsta tänderna med en grundlig rengöring tunga session . En oren tunga kan orsaka dålig breath. Also , lära dig hur du tandtråd tänderna , vilket är ett mycket viktigt sätt att hålla dem friska . . Tandtråd gör sig av med mat mellan tänderna där tandborsten inte kan gå oavsett hur väl du borstar
5
Det handlar inte bara tandborstning och tandtråd att hålla tänderna friska-du också måste vara försiktig med vad du äter och dricker
Se till att du inkluderar massor av frukt och grönsaker i din kost . Genom att äta skarpa frukt och grönsaker som äpplen , selleri , gurka och morötter är munnen naturligt tvättad . Plack och matrester mellan tänderna och tandköttet tas bort under processen , vilket gör dina tänder och tandkött friska .
6 .
Besök din tandläkare en gång i halvåret . Förutom kontroll efter tecken på håligheter eller tandköttsproblem kommer tandläkaren hjälpa till att hålla tänderna extra rena , och lära dig det bästa sättet att borsta och använda tandtråd.

tips och varningar


 • Goda och friska tänder är nödvändiga för oral hälsa och allmän hälsa . Efter att ha bra tänder gör att du ser yngre ut och känns smartare . Och glöm inte att le !
 • Kommer du veta om en enkel , lätt och billigt sätt att naturligt eliminera dina tandvärk smärta mycket snabbt och hålla den från att någonsin komma tillbaka ?
 • Undvik socker och stärkelse . Både socker och kolhydrater kan mata bakterier som orsakar karies .
 • Tyvärr har tandvärk en tendens av återkommande . Och det finns fall där tandläkare har gjort allt-fyllning , krona , rotfyllning-men outhärdlig smärta hela tiden kommer tillbaka igen och igen .


 • Previous:nothing Next:hur man bibehålla en frisk , vackert leende

  Relaterade artiklar


 • hur man bleka tydliga hängslen
 • hur du lagrar proteser & partiell plattor
 • hur vita kan tänderna förvänta sig efter tandläkarens vitare ?
 • hur man stänger tuggummi luckor
 • organiskt sätt att ta bort fläckar från tänderna
 • hur man ska fastställa tandköttsproblem behandling
 • hur som sittplats en protes
 • hur man behandlar sjukdomar i tandköttet med naturmedel
 • hur man identifierar en resa tandborste
 • oral b professionell omsorg kontra Sonicare FlexCare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com