hur man har säker proteser

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-04
Säkra proteser är ett måste om du vill äta smärtfri och prata utan tänder halka . Det är pinsamt när du pratar med någon och tänder nästan faller ut . Om detta låter bekant så vet du hur det känns och vill åtgärda problemet så snart som möjligt . Inte för att det är mycket tröst , men du är inte ensam . Den goda nyheten är att det finns hopp
1 .
att ha säkra proteser du behöver veta att gå den billiga vägen är inte den bästa vägen . Om du inte har tandprotes som ännu är utan planerar att få dem det lönar sig att gå för kvalitet . Det finns miljontals tandproteser över hela världen som kan intyga detta.

gå till en tandläkare som du litar på eller en remiss från någon som har varit där och gjort det . Anpassningsprocessen kan bli en lång en med många intryck som görs, men det är okej det är där tålamod verkligen kommer att komma väl till pass .
2 .
För dem som redan bär proteser och de är inte säker proteser så finns det alternativ . Det finns många lim på marknaden och kan vara bra för en snabb lösning tills du kan få proteser justeras . Remsor eller rån är de enklaste , men kostar mer . Pulver fungerar bra och röjer upp lätt . Klistra in är rörigt och lämnar en dålig smak .

Många säger att det är en fråga om personlig preferens. Det kan vara en god idé att experimentera och prova flera protesen lim en i taget . Om du inte har tandvårdsförsäkringen och inte har råd att ha proteser justerade då du kan behöva använda protesen lim för en längre period .
3 .
Använd ett kit protes liner som ett annat alternativ för att säkra proteser . Du kan köpa dem online eller offline . Insatsen är tillverkad av mjukt silikon och kommer att uppfylla protesen . Linern kommer att pågå i 3-4 veckor beroende på vård av tänder . Det är lätt att gälla, men kan vara svårt att få bort .

Tänk koppar protes sug . Detta liknar en reline förutom att den består av små sugkoppar som håller protesen på plats . Förfarandet görs av tandläkare och kan göras på en dag . Fråga din tandläkare för mer information.
4 .
annat alternativ är att gå med protes implantat . Proceduren består av borrning inlägg i käken för att förankra proteser . Nackdelen här är att det är dyrt . Se din tandläkare för exakta kostnaden och mer information.


Previous:nothing Next:alternativa tandvård

Relaterade artiklar


 • hur man kan få gratis tandvård för familjer med låg inkomst
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • Periodontala sjukdomsbehandling
 • Så för att lindra tandvärk
 • användning av pimpsten för rengöring av tänder
 • Waterpik makt flosser tips
 • hur du utför daglig städning protes
 • hur man kan stoppa gnugga tungan mot proteser
 • metoder för att fästa partiella proteser
 • Hur man väljer en tandkrona
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com