hur man kan bli av dålig andedräkt för billiga

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-12
Det är pinsamt att ha dålig andedräkt. Det är ofta omöjligt att säga och du inte inser att det ofta tills någon har att peka ut det. Jo det finns massor av lösningar men jag ska visa dig en som kostar minst men bara kanske snabbaste och mest effektiva lösningen . Förbered dig på att andas lätt

Du behöver : .
Cup
Väteperoxid.
Vatten.
Grundläggande munhygien Supplies


1
Firstl . y Se till att du täcker grunderna . Dålig andedräkt orsakas oftast av hemska lilla bakterier som gillar att dölja runt munnen där du inte kan nå dem. Men ibland är lösningen enklare än så. Föda fastnar mellan tänderna ganska lätt och att mat kan ruttna ! Producera obehagliga lukter

Lösning : . Floss och borsta tänderna . Detta är din första försvarslinjen ! Gör detta 2-3 gånger dagligen och du bör inte ha frågor i första hand. Även ibland inte ens det är tillräckligt . Det är vad det här Hur man är till för. När du borstar , tandtråd och fortfarande har en FRÄNHET om din andedräkt .
2 .
Nu bör du veta att en majoritet av dålig andedräkt orsakas av hemska bakterier som befolkar svåråtkomliga delar av munnen . De har en svaghet ändå. Syre. Lyckligtvis finns det ett vapen som inte gör något men producerar syre när det kommer i kontakt med bakterier att göra en enorm dubbel wammy på dessa hemska buggers .

Det kallas väteperoxid. Det går för $ 1,30 en flaska och det kommer att göra din andedräkt renare sedan kan föreställa sig . Även om inte så fort ! Drick inte det! det finns en särskild metod för att använda denna antiseptisk säkert att ta itu med problemet.
3 .
Först, ta en kopp och satte bara lite vatten i koppen . Det kommer att ta lite tid att räkna ut hur mycket du behöver . Typiskt bara blyg av vad du skulle överväga en munsbit .
4 .
Nästa Häll i bara lite väteperoxid i koppen . Inte mycket ! Blandningen bör ungefär totalt ca 3 /4 vatten 1 /4 väteperoxid. Blanda väl så att peroxiden är väl utspädd med vatten . Detta är för säkerhet och komfort .
5 .
vips Du har gjort dig mycket effektivt och billigt munvatten ! Använd den precis som du skulle munvatten med ett par extra försiktighetsåtgärder. Se till att det slår över hela munnen . Du kommer att känna det skummande dramatiskt . Spotta ut överflödigt skum som du sköljer . Det hjälper också att flytta tungan runt så att peroxiden träffar de små luckor där de stinkande bakterier som att dölja . Ju mer av din mun du hit med grejer , desto bättre.

Spotta ut och förbereda . En bra 10 minuter senare (beroende på hur Icky munnen var ) kan du bli spotta ut skummande vit spotta . Oroa dig inte. Det är bara peroxiden gör vad den ska och ta död på de kvarvarande bakterier . Försök att avstå från att skölja med vatten så att du kan vara säker på att bakterierna är alla döda och borta .

** Varning ! **
Det rekommenderas inte att du sväljer hela munsbit , men om du sväljer lite i processen , inte vara orolig . Det är därför du utspädning det . Även om det är en icke giftig antiseptisk av naturen innehåller ofta stabilisatorer som inte är för snäll . Förmodligen bäst att ringa förgifta kontroll i händelse av att du av misstag sväljer hela munsbit . Annars så länge du kan hålla dig från att svälja denna metod är 100 % säker och bekräftats vara ganska effektiva .

tips och varningar


 • Kontrollera att du har varit tandborstning och tandtråd !
 • Späd din mix med 1 /4 Väteperoxid 3 /4 vatten .
 • Swish ordentligt och försök att träffa hela munnen, speciellt tungan .
 • Försök att inte skölja munnen efter din gjort i minst 10 minuter för att du har dödade allt du bör .
 • Det kommer troligen att känna sig konstig i början, men bara vet att det brukar döda dig och det kommer att göra din andedräkt luktar otroligt ren .
 • Don't svälja blandningen . Även om det är väldigt säkert att det helt enkelt inte rekommenderas och kan göra dig Barf om du sväljer för mycket .
 • kontroll Ring gift i och med att du råkar göra svälja hela munsbit . Men endast i det högst osannolikt omständighet bör du vara berörda svälja några . Lite av den blandning döda brukar dig.


 • Previous:nothing Next:hur man får snabba tandvärk lättnad

  Relaterade artiklar


 • hur man lookup en tandläkare
 • Hur krympa svullet tandkött
 • instruktioner för professionell tandblekning
 • hård kontra mjuk protes reline
 • hur man vitare tänder naturligt utan en tandläkare
 • hur man får ett vackert leende genom att ha blänkande vita tänder
 • hem rättsmedel för tandsten
 • vad är kronisk apikal parodontit ?
 • hur man gör munvatten med tea tree olja
 • hur man gör tandblekning hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com