hur man kan bli av hemska luktande andedräkt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-26
Att bli av med dålig andedräkt
1
Dålig andedräkt är inte en ovanlig sak, men det är bäst att göra något om det om du lider av det eftersom det kan påverka dig både personligen och professionellt , särskilt i situationer där du måste göra en hel del umgänge . Lyckligtvis finns det gott om enkla och gemensamma lösningar där ute för att hjälpa oss att bota dålig andedräkt. Omfattningen av dålig andedräkt upplevs av varje individ skulle skilja sig beroende på den enskilda , och därför botemedel skulle vara annorlunda för baseras på den enskilde .
2 .
Upprätthålla god munhygien . Betydelsen av detta kan inte nog betonas . Detta bidrar till att hålla dina tänder och mun ren , vilket i sin tur hjälper till att hålla dålig andedräkt i schack . Du behöver inte göra mycket , se bara till att du borstar tänderna en gång på morgonen och en gång innan du går till sängs . Under dagen kan du hjälpa till att hålla munnen ren genom att gurgla med ljummet vatten varje gång du äter något , även om det bara snacks eller godis .
3 .
upprätthålla en god munhygien är också samband med att borsta tänderna om du vill att bota dålig andedräkt , och att få din mun så ren som möjligt , måste du skall rätten Borstningsteknik . Tvärtemot vad de flesta tror , kraftfullt skrubba tänderna är inte rätt sätt , och i själva verket kan orsaka din emalj att slitas ut . Gentle borstning med ner och upp stroke eller borsta i en liten cirkelrörelse räcker . Glöm inte att borsta utsidan , insidan och på kronorna av dina tänder också.
4 .
annan sak som är kopplad till munhygien och tandborstning är att borsta tungan . Det är viktigt att du rengör tungan , som tjock, vit beläggning du ibland får på tungan kan också leda till att du har dålig andedräkt . När du är klar borstar tänderna , bara köra borsten försiktigt på tungan för att rengöra den .
5 .
Du måste använda tandtråd eller åtminstone borsta tänderna med en tandpetare efter en måltid , eftersom de matrester som fastnar mellan tänderna kan få vissna av bakterier och orsaka dålig andedräkt , speciellt om de är kvar över natten . Var noga med att göra detta försiktigt så att du inte skadar tandköttet .
6 .
Det är också viktigt att gurgla med ljummet vatten eller tvätta munnen av något slag efter att du har haft något att äta. Detta bidrar till att rena munnen och bli av med eventuella kvarvarande matrester som fortfarande kan vara där. Om du inte vill använda en mun tvätta eller om du inte har ett tillgängligt på sidan , sedan försöka lösa upp lite salt i ljummet vatten .
7 .
Använd naturliga eller konstgjord mun fresheners att hålla dålig andedräkt i schack . Några naturliga produkter som fungerar som luftrenare mun är kanel och kryddnejlikor till exempel . Se till att du dricka mycket vätska också, eftersom muntorrhet kan också leda till dålig andedräkt. Din saliv producerar enzymer som hjälper till att hålla borta bakterier när munnen är fuktig , så se till att dricka mycket vatten .
8 .
Om du vet att du lider av dålig andedräkt , inte förvärra situationen genom att äta livsmedel såsom vitlök och rå lök att göra det värre . I själva verket , om du har dålig andedräkt eller inte , bör du undvika mat som gör din mun luktar efter att ha ätit , speciellt om du ska till ett viktigt möte .

Nu när du vet några tips på hur man bota dålig andedräkt , kan du göra något åt det innan det blir värre . Om du har en allvarligare fall av dålig andedräkt dock kan du behöva professionell hjälp i att bota problemet .


Previous:nothing Next:hur man ska bekämpa gingivit med mat

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för rengöring dina smaklökar och gom
 • Invisalign kostnaden jämfört med vanliga hängslen
 • ingredienser i tand cement
 • Skillnaden mellan Kepsar & faner
 • hur man håller skadliga bakterier / virus förorenar din tandborste
 • hur man gör falska tänder vitare
 • visdomstand infektioner
 • hur man kan bli av Cankerskav naturligt
 • information förlorad om vax teknik i tandkronor
 • Fakta om ortodontister
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com