hur man kan förbättra din hälsa - icke - diet strategier

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-21
Ja , du kan förbättra din hälsa utan att ändra din kost . ( Det är en annan artikel . ) Vissa kommer att visa omedelbara resultat , medan andra kommer att ske successivt . Och den sista kommer att vara en säkring mot övergripande skyddet

Du behöver : .
multi vitamin
. stegräknare .
tandtråd .
solskyddsmedel


1
Multivitamin-. Ditt val utifrån dina behov . Vissa människor behöver extra kalcium eller järn . Om du är under mer stress , kan en B-komplex tillskott vara vad du behöver . När du tar det är upp till dig , men jag håller mina av kaffebryggaren och ta det på kvällen efter att jag prep kaffet . ( Annars kommer jag att glömma! )
2 .
Floss tänderna . Jag var ökänd på att glömma tills min tandläkare , förmodligen i förtvivlan , gav mig en utmaning-gör det varje natt i två veckor och se om jag kände skillnaden . Tog bara en vecka . Jag kanske inte få det gjort på morgonen , men på kvällen tandtråd är permanent . Och jag hittade en enhet som ser ut som en slangbella för att hjälpa mig få tillbaka tänderna
3
Pedometer-. Håll koll på hur långt du går . Jag har en som håller reda på de senaste sju dagarna . Varje söndag jag räkna ut mitt dagliga genomsnittliga steg och försöker öka den med 200-300 steg nästa vecka . Jag lyckas genomsnitt 8. 000 per dag . Det är en egen konkurrenskraftig sak som får mig att flytta .
4 .
Stretch för minst tio minuter om dagen. Om du sitter vid ett skrivbord hela dagen , så kommer du bli förvånad över hur din höftböjarmuskelaturen , hamstrings och nedre ryggen kommer att känna om du sträcker ut dem . Rulla axlarna , sträck armarna över huvudet och vrid nacken från ena sidan till den andra . Ta några djupa andetag och ler . .
5
Sleep-Vi har alla hört de studier som vi inte få tillräckligt med sömn . Och vi nog alla våg av dem , säga att vi mår bra och vi kan bara inte sakta ner . Stort misstag. Få 7-8 timmar per natt , minimum . Din hjärna och kropp kommer att fungera bättre nästan omedelbart
6
Solskyddsmedel-. Varje dag , oavsett väder eller årstid . Ansikte, hals och händer på ett minimum , samt alla andra utsatta kroppsdelar .

tips och varningar


 • Stretchning med djupa andetag kan hjälpa dig att slappna att sova bättre .


 • Previous:nothing Next:hur man besluta om den bästa tänderna vitare förfarande som passar dig

  Relaterade artiklar


 • eftervård för visdomständer borttagning
 • hur man kan bota dålig andedräkt
 • avancerad parodontit vs måttlig
 • hur man har säker proteser
 • vad är en bro på tänder ?
 • vilken typ av blekmedel används i tandblekningsmedel ?
 • hur man rengör en nattvakt
 • dentala instrument som används i protetik
 • hur man gör munvatten med tea tree olja
 • vit tunga sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com