hur att bleka tänderna på tre sätt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-21
Om du röker , dricker kaffe och konsumerar mat med färg som läsk och vin , bland annat ( som omfattar nästan alla på planeten ) , tänderna har en hög till säker chans att få målat och så småningom kommer du att leta efter sätt att bleka tänderna . Det finns flera sätt att gå runt och få dina tänder tillbaka till sina pärlvita färg , eller åtminstone till några nyanser ljusare än när du började
1 .
Professionell tandblekning

Naturligtvis är det första alternativet du kan ta för att bleka dina tänder för att se din tandläkare . Många tandläkare och salonger erbjuder nu tandblekning tjänster , men vara medveten om att dessa typer av tjänster kan bli dyrt . Behandlingar kan kosta hundratals dollar så ska de yrkesverksamma att bleka dina tänder kan sätta en stor buckla på din Average Joe plånbok . Fördelen för att få dina tänder blekta med en tandläkare eller en professionell är att de vet vad de gör , och riskerna är minimala till någon.

blekningsprocess på tandläkarens kommer bleka tänderna och oftast kommer blekningsprocess ta några besök för att genomföra behandlingen . Den tandblekningsbehandling innebär vanligen tandläkaren om tillämpning av en gel tillverkad av väteperoxid på dina tänder och sedan utsätta dem för UV- ljus för intermittent perioder .

Som ni säkert gissat , vitare dina tänder med en professionell hjälp är det bästa valet om pengar inte är ett problem för dig . Om din budget kan ta det , det är ett bättre alternativ .
2 .
DIY tandblekning

Om du är en av de människor som gillar att lösa dessa typer av problem själv , kanske du vill titta på DIY tandblekning . Du bör Kom dock ihåg att nästan alla gratis tandblekning gör- det-själv recept hittar du på Internet kommer att utfärda användning av bakpulver , vilket kan orsaka irritation i tandköttet . Dessa tandblekning huskurer varierar från recept till recept och så mängder av bakpulver varierar också . Om du har känsligt tandkött och tänder , kanske du vill gå med mildare recept . Tillsammans med bakpulver pastor , andra snabba tandblekning huskurer inkluderar citron och salt pasta , apelsinskal , och pulvriserade lagerblad .
3 .
annan sak du kan prova är over-the-Counter DIY tandblekning kit , dessa satser varierar i pris , formulering , effektivitet och användning . I valet din over-the-counter -kit, är en av de saker du bör tänka styrkan i varans ingredienser eftersom den starkare formuleringar kan få negativa effekter särskilt om du har känsliga tänder och tandkött .
4 .
ytterligare ett alternativ är hemma tandvård tandblekning magasinen du kan få från din tandläkare eller från Drug Stores . Dessa typer av kit kräver att du bära en bricka gjuten från tänderna under vissa perioder av tid för ett visst antal veckor . Om du vill ha mer over-the-counter alternativ , tänder blekning strips är också tillgängliga för dig att prova .
5 .
tandblekning tandkräm och General Dental Care

Förmodligen den mest grundläggande sättet att bleka tänderna är att använda blekning tandkräm . Det finns flera på marknaden och gillar DIY tandblekning och huskurer , kommer verkan varierar från person till person . Dessutom kommer ihåg vissa munhygien regler att gå långt och kommer eventuellt spara mer pengar att fri tandblekning recept du ser på internet . De är lätt att komma ihåg : borsta tänderna , tandtråd , gå till din tandläkare två gånger om året
.

Previous:nothing Next:hur du skyddar ditt tandemaljen när du äter

Relaterade artiklar


 • hur man får över munkavle med en partiell protes
 • hem åtgärda med dentala bevattning
 • felsökning nusmile dental gel
 • hur är dentala faner bort ?
 • hur man äter med en flipper protes
 • när ska ett barn gå till tandläkaren ?
 • Risken för att avlägsna kvicksilver fyllningar
 • kan du byta ut batteriet i en Sonicare tandborste ?
 • varför peroxid inte kan användas med amalgamfyllningar
 • sura nivå av läskedrycker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com