hur man bromsa tillväxten av tandköttsproblem

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-22
Tandköttsproblem är ett växande problem . De flesta människor vet inte att de har tandköttssjukdomar tills de börjar lider av symtom som vikande tandkött linjer och förlust av tänder . Gum sjukdom är kronisk . Det finns inget känt botemedel för det . Det bästa du kan göra för att förhindra förlust av tänder är att hantera sjukdomen genom friska underhåll av tänder och tandkött. Det finns olika sätt någon som har tandköttsproblem kan fördröja dess utveckling för att bibehålla friska tänder och tandkött
1 .
Få tänderna regelbundet kontrolleras av en tandläkare och parodontolog . Periodontists är tuggummi specialister som kommer att övervaka utvecklingen av sjukdomen och ger olika sätt att begränsa sin tillväxt genom regelbundna kontroller och /eller muntliga operationer .
2 .
Rengör tänder och tandkött regelbundet . Följ tandläkare " instruktioner om hur man bevara hälsan hos tänder och tandkött. Detta kommer att bromsa tillväxten av sjukdomar i tandköttet och hålla det på en hälsosam nivå .
3 .
Borsta tänderna från tandköttet och flyttar uppåt eller nedåt . Detta tar effektivt bort alla matrester mellan tänderna . Se till att borsten når mellan utrymmen av tänder för en mer effektiv rengöring.
4 .
Floss efter varje måltid. Använd tandtråd för att få under tandköttet linje att ta bort eventuella matrester . Matrester som finns kvar efter tandborstning vänder sig till plack och senare tandköttsinflammation. Se till att tandtråd får under tandköttskanten . Detta är ett område som du inte kommer att kunna nå med hjälp av en tandborste .
5 .
Använd en liten borste eller tuggummi stimulerande borste för att nå mellan tänderna för att ta bort eventuella matrester . Välj en som bäst passar dina behov . Till exempel är mindre borstar används för Tights mellan tänderna , medan större penslar är vana att arbeta mellan bredare utrymmen .


Previous:nothing Next:vit missfärgning i tänderna

Relaterade artiklar


 • hur du underhåller dina vita tänder för mindre än $ 1.00 per månad
 • vad är en tand bentransplantat ?
 • hur man fixar flisas tänder utan tandläkare
 • Förfarandet för porslin tänder
 • hur man bär en nattvakt för att skydda dina tänder från slipning
 • beskrivning av en Sonicare E5500 eltandborstar
 • hur man gör tand tvål
 • hur man desinficera proteser
 • hur man ska fastställa tandköttsproblem behandling
 • TMJ kirurgi återvinning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com