hur man får billig tandvård i Mexiko

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-19
Miljoner amerikaner utan tandvårdsförsäkringen och de som har det ofta betala höga självrisker . Lyckligtvis för amerikaner , det är ett bra alternativ som bara väntar på andra sidan gränsen i Mexiko. Mexikanska tandläkare är behöriga , välutbildade och billig som amerikansk standard. Så här är vad du behöver veta för att komma igång

Du behöver : .
International resedokument ( pass etc.
 se mina andra artiklar ) .


1 .
Först vill jag minska några problem som du kan ha . Först Mexiko är inte alls lika farligt som nyhetsmedia skulle få er att tro . Random våldsbrott är lägre i Mexiko än i USA . Håll dig borta från droger företag och du kommer att bli bra . För det andra är mexikanska tandläkare lika kvalificerade som sina amerikanska motsvarigheter . Många av de tandläkare som man kommer att möta precis över gränsen har avslutat utbildning vid amerikanska tandläkare. Deras rutiner är lika moderna som de i USA och deras kontor är utrustade med den senaste tekniken. Ofta deras lokaler är bättre än de i USA på grund av lägre omkostnader i praktiken och den låga kostnaden för arbetskraft . Många av dessa kliniker har sina egna laboratorier , etc.
2 .
För de flesta amerikaner , kommer det mest praktiska sättet att få tillgång till ett mexikanskt tandvårdsklinik vara att köra bil eller ens gå över hela USA /Mexiko gränsen . Bara över gränsen i alla mexikanska städer kan man hitta ett brett utbud av tandläkare . Grundläggande tandvård , rekonstruktiv , ortodonti , parodontologi , barntandvård , etc är alla väl representerade. De flesta av dessa kliniker är väl vana vid att arbeta med amerikaner och kommer att få många engelska medlemmar talande personal så låt inte språket gäller att hålla dig från att dra nytta av deras tjänster.
3 .
bästa delen om att få tandvård arbete i Mexiko är priset . Även procedurer varierar , precis som i USA i genomsnitt kostnaden för de förfaranden är ca 1 /5 eller mindre än i USA . Föreställ fyllningar för $ 20 , tandreglering för några hundra i stället för några tusen , och så vidare . Även om du har USA tandvårdsförsäkringen bör du inte utesluta mexikanska tandläkare. De flesta av kliniker , särskilt vid gränsen , kommer att hedra din försäkring . I många fall kommer du att promenad har betalat nästan ingenting .
4 .
Om du inte bor inom anständiga köravstånd från gränsen , och det arbete du behöver göras är inte akut karaktär , planera den tandvård inom en trevlig semester till ett vackert land . Det finns inget som en god Margarita på en solig strand för att ta den fruktade ur ett besök till tandläkaren. Alla utom de mest allvarliga problemen kan enkelt korrigeras under en veckas semester . Att hitta tandläkare är också lätt . De flesta är på internet och har engelska språket webbplatser . De annonserar alla grundligt via skyltar och skyltar . Tro mig , de vill finna .
5 .
Första gången jag besökte en mexikansk tandläkare var av nödvändighet. Min tand ont , jag hade ingen tandvårdsförsäkringen , och en kompis rekommenderade en tandläkare i Algodones , Mexiko , nära Yuma , AZ . Jag höll och med den normala bävan man har när man går till tandläkaren , tillsammans med rädslan för en eventuell tredje världen sjukhus , off jag gick . En timme senare lämnade jag kliniken $ 40 fattigare och med 3 nya fyllningar och nyligen rengjort tänderna . Det kändes som jag var invigt en stor hemlighet . Mexikanska tandläkare var inte bara löjligt billiga , de var också mycket modern och kompetent. Nu planerar jag alla mina tandläkarbesök runt min fritid i Mexiko

tips och varningar


 • Om du inte bor nära gränsen , planera din resa runt en avkopplande semester.


 • Previous:nothing Next:hur att bleka tänderna utan blekmedel

  Relaterade artiklar


 • sedering tandvård information
 • hur man väljer en tandläkare du kan lita på
 • vad är några fördelar med tandblekningsmedel ?
 • hur du utbilda dina barn om hängslen
 • Hur man väljer en ny tandläkare
 • vad som orsakar muntorrhet så torrt att man inte kan prata?
 • käke tand smärta
 • hur man tar emot akut tandvård
 • är tandblekning brickor lika med tandläkaren behandling ?
 • gula tänder hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com