hur man hittar och välja en bra tandläkare

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-18
En bra tandläkare , för många människor , är mycket svårt att komma med . Vissa tandläkare försöka nå en timme kvot och göra fyllningar i 10 minuter bara för att få en patient . Vissa tandläkare gå in i ett rum , titta på röntgenbilder , påbörjar behandlingen , och lämnar utan att säga mer än några ord-inte ens en " Hi " . Det liknar oprofessionellt patientvård . Och ärligt talat , någon som inte bryr sig om en patient förmodligen inte skulle utföra ett bra jobb på patientens tänder . Använd denna guide för att avgöra om du har en bra tandläkare .
1 .
Det bästa sättet att hitta en bra tandläkare är genom word-of -mouth . Fråga familj , vänner och medarbetare om deras tandläkare . Om de hade en bra erfarenhet , då skulle du förmodligen också . En bra tandläkarens och en bra tandläkare få ut det mesta verksamheten genom word-of -mouth .
2 .
Kontrollera om en tandläkarens har en hemsida . Google namnet på metoden eller tandläkare och se om det finns några recensioner . Ring att fråga om avgifter-höga avgifter jämfört med andra kontor brukar betyda de gör hög kvalitet tandvård eftersom de kommer att ta längre tid för mer fokus och precision . Framgångsrika tandläkare kommer ofta innebär att de är bra.
3 .
Boka tid med en tandläkare som du gillar. När man kommer in en patient rum , märker hur tandläkaren hälsar dig . För ett första besök , tandläkaren ska le och identifiera sig . Den allmänna vibbar från tandläkaren ska vara vänlig och självsäker .
4 .
en bra tandläkare kommer att förklara för er den bevisning som ledde till deras fullständiga diagnos av din munhälsa . Det kan vara från att använda röntgen , digitala fotografier , eller en tentamen . Tandläkaren bör påpeka möjliga skäl för ditt tillstånd och framtid metoder som kan hjälpa till att förhindra sådana villkor för att påverka din munhälsa . Tandläkaren bör ge dig en fullständig behandlingsplan för att fixa alla problem med din munhälsa .
5 .
ställa frågor. Bra tandläkare kommer att ta tid att besvara dina frågor så gott de kan . Om du har en oro tänderna , låt tandläkaren vet . Om tandläkaren inte råda dig i frågan , inte att tandläkare inte bryr sig. En bra tandläkare kommer att ge dig alternativ även om du inte gillar de val eftersom det är deras plikt att göra det .
6 .
Express din oro av smärta under behandlingen. Under ett försök kommer en bra tandläkare anstränga sig för att göra din upplevelse så smärtfritt som möjligt . Observera att de inte har full kontroll över kroppens reaktioner , men de kommer att göra sitt bästa att du ska trivas .
7 .
leta efter bra behandlingsstolen uppförande . Sittande på en stol och låta någon rota runt tänderna är ganska oroande . Typiska tandläkare kommer att titta runt och göra något samtidigt som patienten ut i det blå och undrar vad som händer . En bra tandläkare ska försöka att köra dig igenom processen . Även en enkel " Gör du bra ? " är bättre än total tystnad .
8 .
Hitta ett leende . Så många tandläkare går igenom varje dag gör samma sak om och om igen . Några förlorar passion för tandvård och känner att det är bara ett annat jobb . Deras mål kan vara att få dig in och ut så snart som möjligt så varför bry sig om att ge ett leende . Ett leende kan det betyda att tandläkaren har tandvården snarare än att se det som en väg till rikedom .

tips och varningar


 • Var inte frustrerad över kontorsanställda eller klagar på väntetiden . Du letar efter en bra tandläkare , eftersom kvaliteten på den tandvård är det primära målet .


 • Previous:nothing Next:hur man kan förhindra att känsliga tänder

  Relaterade artiklar


 • i Office behandling för att bli av med dålig andedräkt
 • ingredienser för att undvika i tandkräm
 • hur man gör en nattvakt
 • hur man kan jämföra olika typer av hängslen för tänderna
 • hur man får vardagen fläckar från tänderna
 • Oral-B vs sonic vård
 • hur man tar hand om en tand bro
 • Periodontala sjukdomsbehandling
 • Hur man sköter om tandkronor
 • alternativa tandvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com