hur man sparar pengar på vård

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-07
När det gäller hälso-och sjukvård din första prioritet bör vara din hälsa . Din andra hand bör betala för en god vård i det billigaste möjliga sätt . Hälso- och sjukvård kan bli mycket dyrt . Men det finns många sätt att du kan spara pengar på sjukvård utan att ge avkall på den vård du får
1 .
Du kan spara pengar på vården genom att upprätthålla god täckning sjukförsäkring. Det sparar en hel del utlägg om du blir sjuk .
2 .
Du kan spara pengar på vården genom att inte bli sjuk . Förebyggande medicin är den billigaste medicinen . Ta hand om dig själv så att du kan hålla dig frisk .
3 .
Du kan spara pengar på vården genom att inte vänta för länge med att söka läkarvård när du blir sjuk . En hosta kan förvandlas till något värsta , och dyrare att behandla , om du väntar för länge med att träffa en läkare och ta hand om det .
4 .
Du kan spara pengar på hälso-och sjukvård genom att få regelbundna fysiska prov . Om det finns ett problem , det är mycket bättre, och billigare , att veta förr snarare än senare.
5 .
Du kan spara pengar på vården genom att om du slutar röka . Hälsa och liv försäkringspremier är dyrare för rökare och rökare tenderar att bli sjuk oftare än icke-rökare .
6 .
Om du är över vikt , diet för att förlora några . Det finns ett antal av hälsoproblem relaterade till att vara överviktigt . Allt detta kan kosta dig pengar .
7 .
Du kan spara pengar på vården genom tandborstning och tandtråd tänderna regelbundet . Det finns ett antal kostsamma hälsorelaterade frågor i samband med sjukdomar i tandköttet , för att inte nämna de höga kostnaderna för tandvård räkningar .
8 .
Du kan spara pengar på vården genom att hålla dina vaccinationer upp-to-date . Detta kan förhindra en kostsam utbrott av en lätt sjukdom som kan förebyggas .
9 .
Du kan spara pengar på vården genom att få andra åsikter . Lita inte på bara en läkare. Alltid få ett andra utlåtande innan något som helst betydande , dyra medicinska åtgärder .
10 .
Du kan spara pengar på vården genom att undersöka din läkare och räkningar sjukhus . Granska dina räkningar för avvikelser och över avgifter . Du skulle bli förvånad över hur många misstag görs på medicinska räkningar .
11 .
Du kan spara pengar på vården genom att ta din egen Essentials till sjukhuset om du stannar över natten . Sjukhuset priserna för Essentials är upprörande . Med din egen tandkräm , vävnader , schampo och krämer , kommer att spara en bunt .
12 .
Du kan spara pengar på vården genom att använda solskydd . Använda sunblock idag är billigare än att behandla sön cancer senare .
13 .
Du kan spara pengar på vården genom att köpa generiska läkemedel när det är möjligt . De flesta generiska läkemedel fungerar lika bra men kostar mycket mindre .
14 .
Don't drink and drive . Alkoholrelaterade olyckor kan vara mycket kostsamt.
15 .
Du kan spara pengar på vården genom att hålla koll på auto körsträcka i samband med sjukvård . Många människor inser inte att detta är avdragsgill som en medicinsk kostnad . Så är de vägtullar och kostnader parkering associerade med det.
16 .
Det är billigare att söka läkarvård på en 24- timmars akut vård i stället för sjukhusets akutmottagning . Så om du inte har en livshotande akut , kontakta läkare vid ett akut vård istället för en akutmottagning för off timme nödsituationer .
17 .
Du kan spara pengar på vården genom att ringa läkaren innan du besöker . Såvida du inte har en livshotande nödsituation, ring din läkare innan du besöker eftersom många medicinska frågor kan hanteras via telefon , som kan rädda dig från kostnaden för ett kontor besök .


Previous:nothing Next:hur man väljer helprotes , proteser eller partiell

Relaterade artiklar


 • hur man gör en modell av permanenta tänder
 • hur lätt stoppa en tandvärk
 • Tips för visdom tandutdragning
 • hur man kan bryta i nya proteser
 • att bota ett tuggummi abscess
 • hur man behandlar halitosis med naturmedel
 • hur att bleka tänderna med husgeråd
 • tandborstning instruktioner för spädbarn
 • hur man rengör protesen lim
 • hur du berättar om dina visdomständer kommer in
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com