hur att få befrielse från din tandvärk smärta naturligt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-25
Du kan inte bota en hålighet , infekterad tand , tandköttet eller andra tandproblem utan ett besök till tandläkaren , men det finns ett antal effektiva rättsmedel som ger snabb och effektiv lindring från din tandvärk smärta . Det är inte svårt och du har utrustning för de flesta av dessa åtgärder i köksskåpet

Du behöver : .
Du hittar den mesta av utrustningen i köksskåpet
Beroende på vilken lösning man väljer du kanske behöver salt vatten , is , kryddnejlika olja , aktivt kol , förpackningar is, whisky , pepparmynta , vitlök och rå lök ! .


1 .
oothache är oftast ett symptom på ett underliggande problem med tänderna , tandköttet och käken . Det vanligaste du kommer att ha ett litet hål eller något förfall i en tand som har blivit känsliga . Du kan också ha smittats /inflammerat tandkött eller tänder . Det finns ett antal andra skäl för tandvärk inklusive smärta hänvisas från bihålor eller något så enkelt som mat fastnat mellan tänderna .

Svårighetsgraden av tandvärk smärta varierar från lätt till svår och du kan hitta din tandvärk smärtan kommer och går till synes utan anledning .

Försök inte och diagnostisera problemet själv dock boka tid för att se din tandläkare . Dess förmodligen inte kommer att bli lika illa som du förväntar dig och han kommer att kunna ge fullständig befrielse från din tandvärk smärta !
2 .
Under tiden finns det ett antal metoder för att tillhandahålla tillfällig lättnad från din tandvärk smärta . Vi har valt 11 av de mest effektiva metoderna nedan . Du har ingredienserna för de flesta av dem i köksskåpet !

Saltvatten
Om din tandvärk smärta är mild , sköljer munnen med varmt salt vatten kan hjälpa . Detta rekommenderas efter en måltid om du får smärta

Floss
Om du misstänker att du har mat fastnat mellan tänderna smärtsam prova försiktigt tandtråd området för att försöka rubba maten .

Paracetamol
skölja munnen med munnen och sedan svälja paracetamol lindrar din tandvärk , men det finns ett antal naturliga metoder tandvärk lättnad nedan som inte kräver droger eller kemikalier .

kryddnejlikeolja
kryddnejlikeolja har använts i tusentals år för att ge lindring från smärta tandvärk . Kryddnejlika olja innehåller eugenol , ett naturligt smärtstillande och antibakteriell propeties . Blanda några droppar ren kryddnejlika olja med u00BC tesked olivolja . Blöt en bomullstuss med blandningen och lägg bomullstuss bredvid tanden . Bita försiktigt på bomullstuss om din tandvärk innebär en kindtand på baksidan av din mun . Du kan också slipa en kryddnejlika och applicera pudret på det drabbade området .
3 .
Whiskey
Matrester en liten mängd whisky runt munnen och det smittade området och spotta ut ( eller svälja det! ) . Alkoholen i whiskyn kommer att ge tillfällig lindring

Ice
ansöker is på det drabbade området kan bedöva tänderna och därför ge tandvärk lättnad . Försök att ordna isen runt tänderna och håll den där i några minuter ,

Peppermint
Använd antingen färska eller torkade pepparmint . Placera torkade blad av pepparmynta runt tänderna i 10-15 minuter eller göra en brygd med färska blad av pepparmynta och låt svalna . Drick när ljummet och matrester runt munnen .

Vitlök
Plats 2-3 frön av vitlök blandas i salt över hålrummet om tanden .

rå lök
tugga på en bit rå lök i tre minuter kommer att underlätta din tandvärk och döda bakterier i munnen , kommer

vetegräs
vetegräs sluta bakterier från att reproducera och hjälper till att dra bakterier ur det smärtande området.

aktivt kol
Blanda två teskedar av aktivt kol pulver med precis så mycket vatten att göra en pasta . Ansök till bit gasbinda och lägg på tanden och bita ner . Aktivt kol finns på många apotek och naturlig hälsokostaffärer .

tips och varningar


Kom ihåg
 • olika metoder fungerar för olika människor , prova några tills du hittar en som fungerar för dig. Dessa metoder kommer bara att hjälpa behandla din tandvärk smärta och ge tandvärk smärtlindring-de kommer inte att bota problemet , kan bara en tandläkare gör det
 • !

  Previous:nothing Next:hur man hittar rätt tandkrona för dig

  Relaterade artiklar


 • Hur länge ska du vänta för att få proteser efter tanden avlägsnats ?
 • hur man använder ingefära för tandvärk
 • hur man kan bota en tandvärk
 • hur man använder tänderna vitare kit
 • vad är kronisk apikal parodontit ?
 • hur man rengör en tillfällig tandkronan
 • hur man hittar recensioner andas rx
 • diy tandblekningsmedel
 • tandvård verktyg som används i en rotfyllning
 • hur är faner monterade ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com