hur man får ut mesta möjliga av dina hängslen

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-17
Hängslen och tandreglering behandlingar har kommit mycket långt under åren . Nya innovativa parentes är mindre och mindre märkbara , limning material är mer hållbara och den genomsnittliga vårdtiden har minskat till ca 18-24 månader . Men behöver din ortodontist fortfarande några deltagande från dig för att få bästa resultat ! Allt som krävs är lite träning och ändra några vanor att ta hand om ditt hängslen och snabba upp processen upp lite

Du behöver : .
Fastställande och praktik ! .


1 .
Först och främst måste du vara försiktig med vad du stoppar i munnen! Håll dig borta från alla livsmedel som är svåra , knaprigt , klibbiga , eller mycket segt . Detta inkluderar saker som is , hårda karameller , hårda skal taco , Taffy , och även hårda delar av pizza skorpor . När man äter kött med ben som kycklingvingar , skär köttet från benet . Samma sak gäller för majskolv-skär majs av. Placera inte något i munnen som inte är mat ! Ingen nagelbitning eller tugga på saker som pennor eller pennor ! Varje gång skadats på din hängslen du lägger ungefär 2-3 extra månader på behandlingen tid , så var försiktig!
2 .
hålla tänderna rena ! När plack ständigt vänster runt parentes det orsakar inte bara vita fläckar och irriterat tandkött , men det kan också försvaga bindemedlet som håller din parentes på .
3 .
Lyssna på din ortodontist och gör vad de säger ! Om du instrueras att bära gummiband varje natt , sedan försöka ditt bästa för att göra det . Ju längre tid det tar för dig att följa , desto längre tid behandlingen kommer att bli. Gummiband och huvudbonader bara om slitna konsekvent !
4 .
Försök att inte missa alltför många möten . En eller två skadar inte , men om du bara ska din ortodontist var 3 eller 4 månader , är dina hängslen inte justerats och kommer att vara på mycket längre än du ursprungligen kan ha berättat . Dessa utnämningar är mycket viktiga .
5 .
Om du inte har något brutet eller även om något bara inte känns rätt så tveka inte att ringa din ortodontisk kontoret direkt så att de kan ta hand om problemet. Vänta inte tills nästa möte och berätta för dem eftersom de kanske inte har tillräckligt med tid avsatts för att reparera en trasig kabel eller bygel . Kommunikation är nyckeln !
6 .
Det är mycket viktigt att följa alla riktningar när de ges till dig . Om du instrueras att bära din gummiband under natten , inte bära dem mer än den eller kan du sluta med över-korrigering . Bär din gummiband hur du fick höra att , inte hur dina vänner bär deras !


Previous:nothing Next:hur man behandlar en tandköttsinfektion naturligt

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en ersättning strålkastare på en ultreo tandborste
 • hur man håller tillfälliga proteser på plats
 • Periodontala sjukdomsbehandling
 • koronala dentin dysplasi behandling
 • typer av utmärkelser som tandkliniker
 • hur man tar hand om din mun efter visdomständerna avlägsnande
 • hur man hittar orsaken till din dålig andedräkt
 • hur man kan bli av en tandvärk naturligt
 • hur man kan undvika att få tandköttsproblem
 • när får barn behöver för att börja gå till tandläkaren ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com