hur man får vita tänder utan att spendera massor av pengar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-08
Tandblekning tandkräm kan blekning strips , och tandblekning förfaranden bli dyrt . Huskurer kan vara farliga , och de smakar hemskt . Finns det något sätt att få vitare tänder utan att skada dina tänder eller din plånbok ? Stegen nedan visar hur du på ett säkert sätt ta bort fläckar från tänderna och få dem ljusa och skinande igen för ett rimligt pris
1 .
Sluta lägga till fläckar på tänderna . Ändra dina mat-och dryckesvanor till friska . Det värsta vanor innebär cigaretter , tobak, kaffe , läsk och rödvin . Detta kan inte vara vad du ville höra . Om du fortsätter att ge fläckar på tänderna dock , någon ansträngning du gör för att ta bort dessa fläckar blir kontraproduktivt. Det finns tandvård tandblekning procedurer som du kan ha din tandläkare utföra som ger dig vita tänder snabbt (för en tid) . Om dina konsumtionsval är viktiga för dig och om du har råd med det kan du ha denna typ av förfarande göras regelbundet. På lång sikt är dock denna strategi inte hälsosamt för tänderna ( eller din kropp ) .
2 .
Spendera lite tid att forska om tandblekning produkter som du kan använda hemma . Finslipa användning är en viktig komponent i en produkt du söker efter . Om produkten kan endast administreras av en tandläkare , kommer du att spendera pengar som du inte behöver spendera . Eliminera tandvård " tjänster " från ekvationen är ett stort steg i att få vitare tänder till ett rimligt pris .
3 .
Leta efter kundrecensioner och manskap på ett brett utbud av byggsatser och produkter innan du gör ditt val . Vissa tandblekning åtgärder är mycket dyra , några är billigt. Generellt råder det dock liten korrelation mellan priset på en blekning produkt och dess effektivitet . Människor förväntar sig oftast att de får vad de betalar för , men i den här branschen så är inte fallet . Du bör hitta de bästa omprövas produkt kan du till lägsta möjliga pris .


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga och behandla halitosis genom kost

Relaterade artiklar


 • Hur länge ska du vänta för att få proteser efter tanden avlägsnats ?
 • eftervård för visdomständer borttagning
 • avancerade implantat ympning tekniker
 • hur man kan bota halitosis evigt
 • kan du byta ut batteriet i en Sonicare tandborste ?
 • hur man undervisar barn om tandhälsa
 • hur man ska behandla dålig andedräkt medicinskt
 • Hur lång tid tar det att få proteser som gjorts ?
 • information om en utdragning av tand & inflammation
 • är det möjligt att bleka fasader ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com