hur man förbereder för visdom tänder avlägsnande

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-24
Många människor måste få sina vattkoppor . Visdomständer avlägsnande är i allmänhet en mycket enkel operation dock , det är kirurgi och bör inte tas på allvar . Det muntliga kirurg kommer att omfatta frågor om operationen och hur ingreppet går till . Han /hon kommer även att omfatta vad som bör göras för att förbereda din operation . Efter att ha sett dessa operationer dagligen har jag sammanställt lite information som hjälper denna process går smidigt

Du behöver :
försäkring kort ( tandvård och medicinsk ) .
Salt.
Gatorade /Powerade .
Ice Packs.
Värmedyna.
Mjuk mat .
Film /tv-spel .
Vaselin.
Lösa bekväma kläder .
Någon att köra dig hem .


1 .
inte boka en konsultation och operation samma dag . Schema och delta i ett samråd med en muntlig kirurg först . Frågor eller funderingar kan ställas direkt till den muntliga kirurg som utför operationen , vilket också ger dig en förhandsvisning av sin personlighet . Läkaren bör utvärdera röntgen vid den här tiden , samtidigt som förklarar processen och svårighet för utvinning .
2 .
muntliga kirurg kommer att förklara före operationen instruktioner på samråd . Han /hon kommer även att omfatta instruktioner inlägget drift. Be om en kopia av inlägget Bruksanvisning pamflett vid denna tid . Var beredd att ställa frågor om allt som behöver klargöras.
3 .
delta i ett samråd innan schemaläggning en operation datum tillåter behandling av pappersarbete och kontakt med försäkringsbolaget för att avgöra kostnaden . Med dessa saker genomförda operationen dagen bör bestå av att logga in och väntar på ditt namn ropas upp . .
4
Före operation fylla på nödvändigheter efter operationen , att ha dessa redo innan man kommer hem är viktigt för en smidig återvinning :
Salt-Saltwater sköljningar är en stor del av återhämtning .
Gatorade /Powerade-doktorns order bestå av att inte äta eller dricka på minst 6 timmar före operationen. Påfyllning vätskor efter operation är nödvändig. Fortsätter med högt vätskeintag är nödvändigt, tills en normal kost igen .
Kylklampar-Svullnad kan förväntas , med hjälp icepacks på kinden området periodvis kommer att hjälpa.
Värmedyna-att man värmer kinden området lindrar spända muskler som kan begränsa öppnandet av munnen efter operationen .
mjuk mat-Soppor , yoghurt och pasta är utmärkta val .
säng eller soffa-Bered en plats att ligga ner med det nödvändigaste i närheten tills det medicin avtar .
Filmer och /eller videospel-Underhållning är aldrig en dålig idé under återhämtning
5
på kirurgi dag börja med att borsta och använda munvatten men inte dricka något vatten . . Om något underhåll läkemedel , ( blodtryck , diabetes sköldkörtel ) behövs , en klunk vatten för att ta dessa rekommenderas .
6 .
Ansök Vaseline till läpparna och fortsätta tillämpa eftersom det avtar tills tid för operation . Läpparna är sträckta under operation och fuktgivande dem förhindrar sprickbildning och blödningar
7
Var noga med att ha bekväma löst sittande kläder . pants svett och en t-shirt eller skjorta svett är perfekt . Om en tröja bärs Se till att ärmarna kan höjas förbi armbågen .
8 .
Någon Kan stanna på kontoret under hela förfarandet och kör hem ska finnas operationsdagen .
9 .
Vid ankomsten be receptionist för recept innan operationen. Din förare ska kunna släppa dem vid närmaste apotek under operation . Detta kommer att göra att plocka upp mediciner efter operationen lätt .
Lycka till !

tips och varningar


 • Kontrollera om det muntliga kirurg har en hemsida med info om det förfarande innan du deltar i samrådet . Detta är alltid bra för att förbereda frågor .
 • Gör det mesta av din samråd . Du kan betala kontant för det så be någon relevanta frågor. Om läkaren har en bra personlighet ställa några irrelevanta frågor också.
 • Kom ihåg att ta försäkring kort i samrådet . ( tandvård och medicinsk )
 • Schema operation tidigt på morgonen om möjligt . Företräde vanligtvis att gå hela natten utan att äta i motsats till hela dagen .
 • Lämna din mobiltelefon hemma under förfarandet. Textning omedelbart efter medan under påverkan av anestesi vanligen inte går så bra .
 • Ta inte med en stor folkmassa med dig operationsdagen . Munkirurgi kontor väntrum är oftast mycket små och kan bli trångt mycket lätt .


 • Previous:nothing Next:hur man får tonsill stenar ut

  Relaterade artiklar


 • tandvärk huskurer med väteperoxid
 • vård efter visdom tänder avlägsnande
 • hur man fixar en tandvärk
 • hur sluta tuggtobak och slåss nikotin
 • hur man gör munvatten med tea tree olja
 • hur du ställer in efter en dental komposit förfarande
 • hur man får somna hos tandläkaren
 • hur man lättnad tuggummi kokar vetenskapligt
 • vikten av munvård
 • hur man kan bota torra läppar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com